Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kubbas pisze:
ale to przecież Ty sama pytałaś o to czy ma to być nowa piosenka, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi
<<''Break Me, Shake Me''>>
kubbas pisze:
To skoro wiedziałaś, to dlaczego wstawiłaś stare nagranie? Tego nie mogę zrozumieć. Wiem, że musi być nowe, ale i tak wstawię stare, a co tam....
kubbas pisze:
A masz na stronie 9-tej odpowiedź na swoje pytanie, udzieloną przez Roberta???
kubbas pisze:
A masz na stronie 9-tej odpowiedź na swoje pytanie, udzieloną przez Roberta???
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
nieudana pisze:
a gdzie było określone, ze to ma być nowe nagranie?;>Norbi zakladał temat zeby wklejać tam linki i nawet sam napisał, ze mogą być stare nagrania, przynajmniej w tym etapie.
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
Edytowano 4 stycznia 2011 o 20:05.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
jankomuzykant pisze:
Witajcie!"Przygladam sie " temu konkursowi, mialam wrazenie , ze to I edycja, okazalo sie nieco inaczej po przeczytaniu calosci. Szkoda, ze cos , co mogloby byc dobre, z powodu braku kompetencji upada. Sprawa toczy sie o piosenki, nowonagrana czy tez nie . Co to znaczy regulamin ogolny czy nieogolny? Mam wrazenie, ze ten regulamin nie byl napisany w sposob merytoryczny. Organizator dopisuje go po pytaniach uczestnikow. Ten, ktory sledzi pytania, czego nie musi, to sie stosuje , jesli ktos nie doczytywal pytan i odpowiedzi, postapil niezgodnie. Organizator sie zakreca jak przyslowiowy nalesnik, w przyplywie emocji wydaje dyspozycje, ktorym na koncu sam sie nie podporzadkowuje, a regulamin powinien byc jeden, napisany przed ogloszeniem konkursu , niezmienny, jasny i przejrzysty. To przeciez konkurs, o takim czy innym prestizu, ale jest, wiec chyba powinien byc przeprowadzony bez jakichkolwiek watpliwosci i dwuznacznosci. Tymbardziej, ze dotyczy to instrumentu, jakim jest glos, nie da sie go wymienic na inny w momencie nagrywania, stad pewne osoby na starcie zostaly skreslone z powodu choroby, inne zas z powodu braku checi, czy mozliwosci czytania wszystkiego, wygraly sprawe.Wiem, wiem, ktos powie, po co sie wtracam??? moze po to, zeby Organizator przemyslal sprawe i nie oglaszal wynikow, a przeprowadzil to wszystko jeszcze raz, dajac wszystkim jednakowe, jasne zasady, bez zmian w trakcie. Byloby to sprawiedliwe, obiektywne mam nadzieje, bez antypatii i niesmaku wsrod uczestnikow, zreszta wsrod tych, co obserwuja, tez!!! Pozdrawiam wszystkich! Organizatorom zycze podejmowania przemyslanych decyzji, a spiewajacym polamania mikrofonow 🙂))
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej