whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
4 stycznia 2011 o 00:15
Zgłoś do moderacji
kubbas pisze:
Nigdy na nic nie jest za późno
o to to
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kubbas mężczyzna
Nagrań: 32, Postów: 138
4 stycznia 2011 o 00:24
Zgłoś do moderacji
W regulaminie było to jasno określone, a jeśli ktoś tego nie doczytał to jego strata. A po drugie skoro jest regulamin to chyba powinniśmy go przestrzegać, tak mi sie wydaję, że właśnie po to on jest
kubbas mężczyzna
4 stycznia 2011 o 00:26
Zgłoś do moderacji
To ja już się nie wypowiadam, bo wszyscy zaczną teraz po mnie jechać
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
4 stycznia 2011 o 00:32
Zgłoś do moderacji
ja tam się z Tobą zgadzam.
bo ja akurat byłam przeziębiona kiedy te swoje jęki nagrywałam i równie dobrze mogłam wybrać stare nagranie...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
4 stycznia 2011 o 00:36
Zgłoś do moderacji
Kiedy będę podliczał punkty to zdyskwalifikuje te osoby, które mają nagrania z przed 5 grudnia, bo nie sprawdzałem dlatego, gdyż myślałem, że wszyscy wiedzą jakie są zasady
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kubbas mężczyzna
4 stycznia 2011 o 00:43
Zgłoś do moderacji
Kasiu kazdy mógł dać stare nagranie, nie ukrywam, że mi też byłoby to na rękę. No dobra z mojej strony naprawde już cisza
norbii56 mężczyzna, 39
Nagrań: 546, Postów: 566
4 stycznia 2011 o 01:14
Zgłoś do moderacji
ja wam tylko napisze ze w ogolnym regulaminie na pierwszej stronie tego nie bylo dopiero znalazlem to w srodku tematu wiec poniekad te zamieszanie z data wykonalem ja za co przepraszam i mysle ze ten etap powinien byc kontynuowany dalej a w nastepnym powinna byc juz okreslona data ale nie ja jestem tego organizatorem a skoro Roberta nie bylo z nami dosc dluzszy czas postanowilem zrobic temat do nagran gdzie nie umiescilem poprostu daty ...
loco89 mężczyzna, 35
Lipno, Toruń, Londyn
Nagrań: 51, Postów: 95
4 stycznia 2011 o 01:28
Zgłoś do moderacji
Dokładnie pod nieobecność Roberta, Norbert trochę namieszał. Z jednej strony te osoby, które dodały nagrania sprzed 5 grudnia, zostały wprowadzone w błąd, dlatego trochę nie fair byłoby je zdyskwalifokować, bo kilka takich osób się znalazło, ale z drugiej strony, te osoby, które specjalnie nagrały piosenki na konkurs, a miały ciekawsze nagrania w archiwum, byłyby pokrzywdzone, gdyby tych pierwszych nie zdyskwalifikować. Trochę pomieszałem, ale chyba wiadomo o co chodzi. Ale decyzja należy do organizatorów. W tym wypadku zawsze ktoś będzie pokrzywdzony. Life is brutal
😊
David Top
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
4 stycznia 2011 o 10:20
Zgłoś do moderacji
norbii56 pisze:
ja wam tylko napisze ze w ogolnym regulaminie na pierwszej stronie tego nie bylo dopiero znalazlem to w srodku tematu wiec poniekad te zamieszanie z data wykonalem ja za co przepraszam i mysle ze ten etap powinien byc kontynuowany dalej a w nastepnym powinna byc juz okreslona data ale nie ja jestem tego organizatorem a skoro Roberta nie bylo z nami dosc dluzszy czas postanowilem zrobic temat do nagran gdzie nie umiescilem poprostu daty ...
Data od 5 grudnia widniała od samego początku, a że ktoś jest leniwy i nie patrzy to trudno się mówi.
Acha nawet jeśli te osoby, które mają nagrania sprzed 5 grudnia będą miały wystarczającą liczbę do przejścia do finału to niestety tak i tak nastąpi dyskwalifikacja, a tym samym dadzą w ten sposób przejść do ostatniego etapu osobom, które zdobyły tych punktów mniej
🙂
Poprawiam się, z tego względu, iż jeszcze raz spojrzałem na główny regulamin, a tam nie wzmianki o tej dacie, więc to jest mój błąd i nikt zdyskwalifikowany nie będzie 🙂
Edytowano 4 stycznia 2011 o 10:31.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kubbas mężczyzna
4 stycznia 2011 o 16:37
Zgłoś do moderacji
Ale taka informacja była podana i to na początku przy zgłoszeniach do konkursu, więc wszyscy powinni się do tego dostosować
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
4 stycznia 2011 o 16:41
Zgłoś do moderacji
kubbas pisze:
Ale taka informacja była podana i to na początku przy zgłoszeniach do konkursu, więc wszyscy powinni się do tego dostosować
ale nie ma tej daty na str głównej wątku. Wybacz, ale nie każdy wertował całość...
<<''Break Me, Shake Me''>>
kubbas mężczyzna
4 stycznia 2011 o 16:48
Zgłoś do moderacji
ale to przecież Ty sama pytałaś o to czy ma to być nowa piosenka, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi
aannddrreeww mężczyzna, 32
Stargard Szczeciński / Poznań
Nagrań: 198, Postów: 741
4 stycznia 2011 o 17:01
Zgłoś do moderacji
Zamieszanie małe się zrobiło... Nie rozumiem tylko dlaczego obudziliście się z tym dopiero teraz? Dlaczego jak staraliśmy się pociągnąć ten konkurs i wyjaśnić tą sprawę , gdy nie było Roberta to nie wykazywaliście chęci do podzielenia się swoją opinią. Jurorzy doszli wtedy do wniosku, że postaramy się, by nikt nie był skrzywdzony (choć to nie możliwe
😃 ),ale w regulaminie nie było wzmianki o 5 grudnia, więc Robert dobrze robi. I tak doszły do nas słuchy, że skoro nie pozwolimy starszych nagrań dać, to je nagracie na nowo i Wam nie udowodnimy
😉
Pozdrawiam
😆
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
kubbas mężczyzna
4 stycznia 2011 o 17:12
Zgłoś do moderacji
Tak zgadzam sie z tym, że na pierwszej stronie nie pojawiła sie wzmianka o tym, że nagranie ma być z datą od 5 grudnia, ale na pytanie czy nagranie ma byc nowe, czy też może być takie które już posiadamy w swoich nagraniach, nikt inny jak sam Robert odpowiada, że nagranie ma byc z datą od 5 grudnia i informacja ta pojawiła sie zanim zaczęliśmy dodawać swoje nagrania, więc moim zdaniem każdy powinien sie do niej dostosować