whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
4 stycznia 2011 o 00:15
Zgłoś do moderacji
kubbas pisze:
Nigdy na nic nie jest za późno
o to to
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kubbas mężczyzna

Nagrań: 32, Postów: 138
4 stycznia 2011 o 00:24
Zgłoś do moderacji
W regulaminie było to jasno określone, a jeśli ktoś tego nie doczytał to jego strata. A po drugie skoro jest regulamin to chyba powinniśmy go przestrzegać, tak mi sie wydaję, że właśnie po to on jest
kubbas mężczyzna

4 stycznia 2011 o 00:26
Zgłoś do moderacji
To ja już się nie wypowiadam, bo wszyscy zaczną teraz po mnie jechać
whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
4 stycznia 2011 o 00:32
Zgłoś do moderacji
ja tam się z Tobą zgadzam.
bo ja akurat byłam przeziębiona kiedy te swoje jęki nagrywałam i równie dobrze mogłam wybrać stare nagranie...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
4 stycznia 2011 o 00:36
Zgłoś do moderacji
Kiedy będę podliczał punkty to zdyskwalifikuje te osoby, które mają nagrania z przed 5 grudnia, bo nie sprawdzałem dlatego, gdyż myślałem, że wszyscy wiedzą jakie są zasady

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kubbas mężczyzna

4 stycznia 2011 o 00:43
Zgłoś do moderacji
Kasiu kazdy mógł dać stare nagranie, nie ukrywam, że mi też byłoby to na rękę. No dobra z mojej strony naprawde już cisza
norbii56 mężczyzna, 40

Nagrań: 545, Postów: 566
4 stycznia 2011 o 01:14
Zgłoś do moderacji
ja wam tylko napisze ze w ogolnym regulaminie na pierwszej stronie tego nie bylo dopiero znalazlem to w srodku tematu wiec poniekad te zamieszanie z data wykonalem ja za co przepraszam i mysle ze ten etap powinien byc kontynuowany dalej a w nastepnym powinna byc juz okreslona data ale nie ja jestem tego organizatorem a skoro Roberta nie bylo z nami dosc dluzszy czas postanowilem zrobic temat do nagran gdzie nie umiescilem poprostu daty ...
loco89 mężczyzna, 37
Lipno, Toruń, Londyn

Nagrań: 51, Postów: 95
4 stycznia 2011 o 01:28
Zgłoś do moderacji
Dokładnie pod nieobecność Roberta, Norbert trochę namieszał. Z jednej strony te osoby, które dodały nagrania sprzed 5 grudnia, zostały wprowadzone w błąd, dlatego trochę nie fair byłoby je zdyskwalifokować, bo kilka takich osób się znalazło, ale z drugiej strony, te osoby, które specjalnie nagrały piosenki na konkurs, a miały ciekawsze nagrania w archiwum, byłyby pokrzywdzone, gdyby tych pierwszych nie zdyskwalifikować. Trochę pomieszałem, ale chyba wiadomo o co chodzi. Ale decyzja należy do organizatorów. W tym wypadku zawsze ktoś będzie pokrzywdzony. Life is brutal

David Top
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
4 stycznia 2011 o 10:20
Zgłoś do moderacji
norbii56 pisze:
ja wam tylko napisze ze w ogolnym regulaminie na pierwszej stronie tego nie bylo dopiero znalazlem to w srodku tematu wiec poniekad te zamieszanie z data wykonalem ja za co przepraszam i mysle ze ten etap powinien byc kontynuowany dalej a w nastepnym powinna byc juz okreslona data ale nie ja jestem tego organizatorem a skoro Roberta nie bylo z nami dosc dluzszy czas postanowilem zrobic temat do nagran gdzie nie umiescilem poprostu daty ...
Data od 5 grudnia widniała od samego początku, a że ktoś jest leniwy i nie patrzy to trudno się mówi.
Acha nawet jeśli te osoby, które mają nagrania sprzed 5 grudnia będą miały wystarczającą liczbę do przejścia do finału to niestety tak i tak nastąpi dyskwalifikacja, a tym samym dadzą w ten sposób przejść do ostatniego etapu osobom, które zdobyły tych punktów mniej
Poprawiam się, z tego względu, iż jeszcze raz spojrzałem na główny regulamin, a tam nie wzmianki o tej dacie, więc to jest mój błąd i nikt zdyskwalifikowany nie będzie 
Edytowano 4 stycznia 2011 o 10:31.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kubbas mężczyzna

4 stycznia 2011 o 16:37
Zgłoś do moderacji
Ale taka informacja była podana i to na początku przy zgłoszeniach do konkursu, więc wszyscy powinni się do tego dostosować
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
4 stycznia 2011 o 16:41
Zgłoś do moderacji
kubbas pisze:
Ale taka informacja była podana i to na początku przy zgłoszeniach do konkursu, więc wszyscy powinni się do tego dostosować
ale nie ma tej daty na str głównej wątku. Wybacz, ale nie każdy wertował całość...
<<''Break Me, Shake Me''>>
kubbas mężczyzna

4 stycznia 2011 o 16:48
Zgłoś do moderacji
ale to przecież Ty sama pytałaś o to czy ma to być nowa piosenka, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi
aannddrreeww mężczyzna, 33
Stargard Szczeciński / Poznań

Nagrań: 198, Postów: 741
4 stycznia 2011 o 17:01
Zgłoś do moderacji
Zamieszanie małe się zrobiło... Nie rozumiem tylko dlaczego obudziliście się z tym dopiero teraz? Dlaczego jak staraliśmy się pociągnąć ten konkurs i wyjaśnić tą sprawę , gdy nie było Roberta to nie wykazywaliście chęci do podzielenia się swoją opinią. Jurorzy doszli wtedy do wniosku, że postaramy się, by nikt nie był skrzywdzony (choć to nie możliwe

),ale w regulaminie nie było wzmianki o 5 grudnia, więc Robert dobrze robi. I tak doszły do nas słuchy, że skoro nie pozwolimy starszych nagrań dać, to je nagracie na nowo i Wam nie udowodnimy
Pozdrawiam

Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
kubbas mężczyzna

4 stycznia 2011 o 17:12
Zgłoś do moderacji
Tak zgadzam sie z tym, że na pierwszej stronie nie pojawiła sie wzmianka o tym, że nagranie ma być z datą od 5 grudnia, ale na pytanie czy nagranie ma byc nowe, czy też może być takie które już posiadamy w swoich nagraniach, nikt inny jak sam Robert odpowiada, że nagranie ma byc z datą od 5 grudnia i informacja ta pojawiła sie zanim zaczęliśmy dodawać swoje nagrania, więc moim zdaniem każdy powinien sie do niej dostosować