Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mruq pisze:
Kto chce autograf 😜?
This is something more.
The end, because I'm falling to pieces.
Justyś
kaallaa pisze:
" Afera w "Mam Talent". Były problemy z głosowaniem!
Wynik finału "Mam talent" zaskoczył wszystkich. Wygrała Magda Welc pokonując Kamila Bednarka. Okazuje się, że część głosów mogła być oddana pomyłkowo, bez wiedzy użytkowników telefonów.
Kłopoty mieli wszyscy użytkownicy Mixplusa oraz Simplusa w sieci Plus GSM. Jeśli wysłali SMS z głosem na uczestnika finału, w odpowiedzi dostawali informację, że wystąpił błąd. Telefon próbował wysłać wiadomość jeszcze raz za każdym razem pobierając opłatę. Problem opisał jeden z użytkowników serwisu Kontakt24.pl:
W finałowej edycji podczas wysyłania głosów doszło do wielkiej wpadki operatora Plus GSM. Podczas wysyłania sms'ów od użytkowników Mixplus'a powstał błąd w systemie, telefon wysyłał sms'a a w odpowiedzi dostawał błąd i próbował ponownie wysłać sms'a, nic by nie było w tym nie zwykłego gdyby nie fakt że każdy sms był naliczany. Powstała w ten sposób pętla kończyła się dopiero w momencie gdy użytkownikowi zabrakło środków na koncie.
Po rozmowie z konsultantem można się domyśleć że to większy problem bo od razu się spytał czy nie wysłałem sms'a podczas finałowego głosowania i wyjaśnij na czym problem polegał.
Od razu internauci zaczęli komentować, że wysłali jednego SMS-a, a stracili po kilkanaście albo kilkadziesiąt złotych.
(...) "
Milego czytania😉
justysia663778 pisze:
Ja też reggae słucham już jakiś czas. Kamila utwory... hmm no są ok... ale żeby mnie jakoś zachwycały to nie.
Mruq jesteś z Brzegu. Orientujesz się czy na występ Kamila 3-4 w herbaciarni jest wstęp wolny?
Magdalena
Magdalena
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej