resska kobieta, 26
Dzierżoniów
Nagrań: 0, Postów: 82
11 grudnia 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
Jeszcze dwunastoletnimi. To jest najlepsze !
😃 😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
6277 - Find the Argus Apocraphex
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
11 grudnia 2010 o 15:38
Zgłoś do moderacji
Nie, ja nie mam obsesji na temat facetów. On jest w wieku mojej siostry, nie, więc sorry, ale mnie to nie jara. Facet, jak facet - 7 lat starszy, nawet gdybym miała obsesję, to nie mam co marzyć. Chociaż nie miałabym nic przeciwko takiemu szwagrowi, a moja siostra często kręci się w okolicy Katowic, czyli nie tak daleko od Brzegu, tym samym Lipek.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
11 grudnia 2010 o 15:47
Zgłoś do moderacji
Niekoniecznie, to chłopak z prowincji jest. Polak do tego. Nie każdy leci według stereotypów. Ale w sumie to nie wytrzymałby z moją siostrą. Ona jest wkurzająca. Kurcze, ale fajnie by było mieć takiego szwagra. Wiecie, na ludzie, ciągle happy i w ogóle. Zero stresu w domu.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
11 grudnia 2010 o 15:51
Zgłoś do moderacji
Nie można oceniać kogoś , kogo się zna tylko z telewizji. On jest z prowincji, a powiem Ci,że połowa ludzi z showbiznesu jest z prowincji a teraz co? z byle kim się nie zadają,taka prawda.
Ludzie szybciej znajdują kogoś ze swojego środowiska.Nie znasz go , to nie ma co oceniać,czy on jest taki skromny , fajny i w ogóle.
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
12 grudnia 2010 o 09:51
Zgłoś do moderacji
No nie znam go, ale prawdopodobnie poznam, bo siostra mojej koleżanki jest jego koleżanką.
😃 Nie będę tego tłumaczyć.
😃
Ale ponoć nie jest taki super czy coś. Mówią, że taki cwaniak z niego jest. Ja go nie znam, nic nie mówię.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
13 grudnia 2010 o 15:45
Zgłoś do moderacji
A ja to się tak zastanawiam, czy na lecie nie będzie SGM w Świnoujściu albo Międzyzdrojach. Będę tam całe wakacje, więc chętnie bym sobie poszła z koleżankami na koncert. Nawet bardzo chętnie.
😃
Zbieram autografy różnych ludzi, więc pewnie wzięłabym kolejną białą koszulkę do podpisania. Mam coś takiego, że niektóre autografy zostawiam mojemu specjalnemu zeszytowi, a inne (te ważniejsze i bardziej wartościowe dla mnie) lecą na koszulki. Mam takich koszulek już 19, autografów na papierze około 38.
😃 Taka mini mania.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
13 grudnia 2010 o 17:43
Zgłoś do moderacji
Wolę osoby bardziej znane, niż w naszym wąskim gronie isingowiczów.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
13 grudnia 2010 o 17:57
Zgłoś do moderacji
Ah, i zapomniałam wam wszystkim tutaj powiedzieć, że posunęłam się zbeszczeszczenia Boba Marleya i jego wspaniałej muzyki, ponieważ wstawiłam moje nieartykułowane porykiwania na swój profil. Piosenka nosi tytuł "No woman, no cry", czyli jest jedną z tych najbardziej znanych i najlepszych. Ponieważ wszyscy tutaj zgromadzenia jednakowoż mają jakiekolwiek pojęcie o muzyce reggae, zapraszam do oceniania i komentowania tego nieszczęsnego nagrania. Mam nadzieję, że wypowiedzi będą szczera. Nie litujcie się nade mną, nawet, gdybym gdzieś tam o to prosiła. Ktoś musi mi dowalić i przekonać mnie w końcu, że nie umiem śpiewać, bo choć sama to głoszę, to są osoby, które mi się sprzeciwiają, przez co zaczynam się "nawracać" i w taki sposób, jak to zrobiłam z "No woman, no cry" - niszczyć muzykę.
Jeszcze raz zapraszam, ale radzę nie nastawiać głośników zbyt głośno, ponieważ moje darcie nie służy waszym bębenkom.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
13 grudnia 2010 o 19:03
Zgłoś do moderacji
Niech ktoś się odezwie, nie mam co robić!
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
13 grudnia 2010 o 19:25
Zgłoś do moderacji
Napisz za mnie reportaż po angielsku, albo może lepiej nie.