resska kobieta, 27
Dzierżoniów

Nagrań: 0, Postów: 82
11 grudnia 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
Jeszcze dwunastoletnimi. To jest najlepsze !

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
6277 - Find the Argus Apocraphex
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

11 grudnia 2010 o 15:38
Zgłoś do moderacji
Nie, ja nie mam obsesji na temat facetów. On jest w wieku mojej siostry, nie, więc sorry, ale mnie to nie jara. Facet, jak facet - 7 lat starszy, nawet gdybym miała obsesję, to nie mam co marzyć. Chociaż nie miałabym nic przeciwko takiemu szwagrowi, a moja siostra często kręci się w okolicy Katowic, czyli nie tak daleko od Brzegu, tym samym Lipek.

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

11 grudnia 2010 o 15:47
Zgłoś do moderacji
Niekoniecznie, to chłopak z prowincji jest. Polak do tego. Nie każdy leci według stereotypów. Ale w sumie to nie wytrzymałby z moją siostrą. Ona jest wkurzająca. Kurcze, ale fajnie by było mieć takiego szwagra. Wiecie, na ludzie, ciągle happy i w ogóle. Zero stresu w domu.

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
11 grudnia 2010 o 15:51
Zgłoś do moderacji
Nie można oceniać kogoś , kogo się zna tylko z telewizji. On jest z prowincji, a powiem Ci,że połowa ludzi z showbiznesu jest z prowincji a teraz co? z byle kim się nie zadają,taka prawda.
Ludzie szybciej znajdują kogoś ze swojego środowiska.Nie znasz go , to nie ma co oceniać,czy on jest taki skromny , fajny i w ogóle.
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

12 grudnia 2010 o 09:51
Zgłoś do moderacji
No nie znam go, ale prawdopodobnie poznam, bo siostra mojej koleżanki jest jego koleżanką.

Nie będę tego tłumaczyć.

Ale ponoć nie jest taki super czy coś. Mówią, że taki cwaniak z niego jest. Ja go nie znam, nic nie mówię.

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

13 grudnia 2010 o 15:45
Zgłoś do moderacji
A ja to się tak zastanawiam, czy na lecie nie będzie SGM w Świnoujściu albo Międzyzdrojach. Będę tam całe wakacje, więc chętnie bym sobie poszła z koleżankami na koncert. Nawet bardzo chętnie.
Zbieram autografy różnych ludzi, więc pewnie wzięłabym kolejną białą koszulkę do podpisania. Mam coś takiego, że niektóre autografy zostawiam mojemu specjalnemu zeszytowi, a inne (te ważniejsze i bardziej wartościowe dla mnie) lecą na koszulki. Mam takich koszulek już 19, autografów na papierze około 38.

Taka mini mania.

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

13 grudnia 2010 o 17:43
Zgłoś do moderacji
Wolę osoby bardziej znane, niż w naszym wąskim gronie isingowiczów.

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

13 grudnia 2010 o 17:57
Zgłoś do moderacji
Ah, i zapomniałam wam wszystkim tutaj powiedzieć, że posunęłam się zbeszczeszczenia Boba Marleya i jego wspaniałej muzyki, ponieważ wstawiłam moje nieartykułowane porykiwania na swój profil. Piosenka nosi tytuł "No woman, no cry", czyli jest jedną z tych najbardziej znanych i najlepszych. Ponieważ wszyscy tutaj zgromadzenia jednakowoż mają jakiekolwiek pojęcie o muzyce reggae, zapraszam do oceniania i komentowania tego nieszczęsnego nagrania. Mam nadzieję, że wypowiedzi będą szczera. Nie litujcie się nade mną, nawet, gdybym gdzieś tam o to prosiła. Ktoś musi mi dowalić i przekonać mnie w końcu, że nie umiem śpiewać, bo choć sama to głoszę, to są osoby, które mi się sprzeciwiają, przez co zaczynam się "nawracać" i w taki sposób, jak to zrobiłam z "No woman, no cry" - niszczyć muzykę.
Jeszcze raz zapraszam, ale radzę nie nastawiać głośników zbyt głośno, ponieważ moje darcie nie służy waszym bębenkom.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

13 grudnia 2010 o 19:03
Zgłoś do moderacji
Niech ktoś się odezwie, nie mam co robić!

₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
13 grudnia 2010 o 19:25
Zgłoś do moderacji
Napisz za mnie reportaż po angielsku, albo może lepiej nie.