Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sajgonka pisze:
ja nie jestem hot 12, 15 🙂 a chętnie bym sie na koncert wybrała gdyby byl w Krk. 🙂 to jest kwestia podejscia, czy sie lata za wokalistą, czy za energią od niego i zespołu. Już dawno przeszłam te momenty gdy "kochałam" swoich ulubionych artystów 🙂 tak, tak... ale to byly czasy kelly family, britney Spears, eminema czy just 5 😜 (tia...)
teraz są to bardziej wyrazy uznania i szacunku dla tego co tworzy zespól czy wokalista. Takim wyrazem uznania jest poprostu kupienie płyty. A i taka rada dla tych młodziutkich - jak was interesuje taka muzyka, to proponuje zaczac najpierw od Boba, pozniej jeszcze troche zagranicznego reggae, następnie polskie reggae, troche reggae, ragga i dancehallu polskich grup i na koncu mozecie sie juz delektować świeżym Kamilem 😛
"I wanna to real bad things with you..."
karasmaster pisze:
Do poznania na pewno też zawita ; )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej