kiru kobieta, 29
Gdańsk
Nagrań: 38, Postów: 262
3 grudnia 2010 o 17:43
Zgłoś do moderacji
Oo BoCin, mamy coś wspólnego, how nice!
🙂
drodzy rodacy, Kamil to była miłość od pierwszego usłyszenia.
🙂
cała płyta Szanuj - świetna. dobre rytmy, świetne teksty. mhmm. taak.
😃
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
6 grudnia 2010 o 14:00
Zgłoś do moderacji
a ktoś wpada do Olsztyna na ich koncert? 😊
17 grudnia, ja będę ;>.
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
Nagrań: 0, Postów: 82
7 grudnia 2010 o 19:51
Zgłoś do moderacji
Ja słuchałam SGM jeszcze przed pojawieniem się Kamila w Mam Talent. Ich muzyka jest po prostu świetna, kocham ich piosenki. Zgadzam się z moim przedmówcą : rozpływam się przy ich reggae.
Wkurza mnie to, że są "na topie". Kurcze, zespół świetny, a jakieś czternastki-tapeciary teraz słuchają reggae i myślą, że są fajne. Żenada według mnie. Poza tym Kamil ma dziewczynę, Asię, i są bardzo szczęśliwi. Więc jeżeli czyta to jakaś pseudofanka SGM i Kamila, to proszę, żeby dała sobie spokój i wróciła do słuchania popu, a nie szargała opinię reggae.
I denerwuje mnie też to, że cały czas jest "Kamil to, Kamil tamto". A nikt praktycznie nie mówi "SGM coś tam..". A kto z was wie, że pierwszym wokalem SGM był Dred? No właśnie. Mało kto. Może nawet nikt. Bednarek powiedział wtedy coś, co mnie rozwaliło i stwierdziłam, że chłopak jest na serio spoko. Cytuję z pamięci.. : "Pierwszy był, tutaj stoi, Dred! I co? Wykopał cię jakiś wredny **u* Bednarek z TVN-u". Kurcze, mało jest osób z takim dystansem do siebie.
Ogólnie zespół jest super, nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń. Wiem, że polskie reggae nie umrze.
Tyle.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
6277 - Find the Argus Apocraphex
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
7 grudnia 2010 o 19:51
Zgłoś do moderacji
Moim przedmówcą z pierwszej strony mam się zgadzać. Jak się rozpisałam, to już ludzie mnie zepchnęli na 3 stronę.
😃
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
7 grudnia 2010 o 19:59
Zgłoś do moderacji
Dziękuję, że się ze mnie śmiejesz, ale też chyba nie wiele rozumiesz. Słucham reggae już jakiś czas i wiem coś na ten temat. I nie ślinię się na widok Kamila. Doceniam zespół i muzykę, którą tworzą. Jak tego nie ogarniasz, to bardzo mi przykro. Widać, że jesteś zbyt dojrzała. I ja zbyt dziecinna.
Nie jestem głupia i nie słucham ich tylko dlatego, że "fajna melodia" i "zespół jest cool". Nie. Ja zawsze doceniam przesłanie tekstu i staram się zrozumieć, co chciał powiedzieć i przekazać artysta. Widać, że nie wszyscy mnie tutaj zrozumieli.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
7 grudnia 2010 o 20:01
Zgłoś do moderacji
No to ja się postawie w obronie tych ' czternastek - tapeciarek '. Sama jestem 14-latką, i słucham SGM. Nie słucham ich dlatego, że prawie wygrał mam talent i jest teraz na topie. Gdy usłyszałam go na castingu to coś we mnie pękło. Poczułam, że uwielbiam tą muzykę. Nie słuchałam ich przed castingiem, bo nawet nie zwracałam uwagi na taką muzyke. Myśle, że Ty jako osoba słuchająca reggae powinnaś cieszyc się, że ktoś wreszcie pokazał, że ta muzyka jest spoko. Myśle, że te pseudofanki po pewnym czasie poprostu o nim zapomną, a zostaną Ci którzy fanami byli naprawde i wtedy będą grali dla prawdziwych fanów.
The end, because I'm falling to pieces.
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
7 grudnia 2010 o 20:03
Zgłoś do moderacji
No,to może jesteś jedną z niewielu. Takich jak ty jest mało. Ja będę się ich trzymać zawsze. Bo to kocham, bo kocham reggae, bo czuję ich muzykę.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
7 grudnia 2010 o 20:06
Zgłoś do moderacji
No, zgoda buduje. xDD
Tylko poprostu czasem trzeba postawić się na miejscu takiej 14-latki. Nie zawsze jest tak jak się wydaje.
Ps. Ostatnio zauważyłam dziwną reakcje.
Leże na łóżku, słucham SGM na słuchawkach i zaczynam tańczyć. xD
Też tak macie?
😃
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
7 grudnia 2010 o 20:08
Zgłoś do moderacji
Ja mam głównie tak, że gestykuluję jedną ręką i ruszam ustami do tekstu.
😃 Ale tańczyć też mi się zdarza.
😃
To się nazywa muzyczne uniesienie !
😃
Jesteś spoko. Mówię serio. Bardzo spoko. I równa. Mało takich w twoim wieku. W moim jeszcze mniej, ale ja chyba nie jestem spoko.
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
7 grudnia 2010 o 20:10
Zgłoś do moderacji
pinupgirl pisze:
Ja też nie rozumiem co Ci przeszkadza to,że teraz sporo osób tego słucha i że o Kamilu jest głośno.To chyba dobrze dla kariery jego i zespołu?Jeśli jesteś taką wielką fanką powinnaś się cieszyć,że się rozwijają 😃.
Jestem w stanie zrozumieć jednak,że kogoś drażni fakt,iż wiele osób przesadza,te wszystkie komentarze "Kocham Cię Kamil" łaaaaa itd są po prostu żałosne, a czy ma dziewczynę ( a podobno nie ma) nie interesuje mnie za wiele,bo dla mnie liczy się jego muzyka,a nie on sam.
P.S Wie ktoś z Was w jakiej cenie są bilety na jego koncert w W-wie 14 stycznia?
25-30 zł.
Ale chyba jeszcze nie można ich kupić, a chciałam się wybrać ;((
resska kobieta, 26
Dzierżoniów
7 grudnia 2010 o 20:10
Zgłoś do moderacji
Ma dziewczynę. Chyba, że zerwali. Nie wiem, nie śledzę tego. Moja kuzynka ma obsesję na jego punkcie i nawija o nim 24 na dobę. Wkurza mnie to, jak już pisałam. Ale przynajmniej coś tak o nim wiem. Bo sama z siebie to jakoś nie zajrzę, nie interesuje mnie to. Ale muzyka.. Umieram, jak słucham.
😉
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
7 grudnia 2010 o 20:14
Zgłoś do moderacji
kaallaa spokojnie , jeszcze miesiąc do koncertu hehe