pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
13 grudnia 2010 o 19:41
Zgłoś do moderacji
Ja będę najprawdopodobniej,więc wszyscy przechodzicie dalej.
resska kobieta, 27
Dzierżoniów

Nagrań: 0, Postów: 82
13 grudnia 2010 o 21:14
Zgłoś do moderacji
Ja i mój fałsz nawet byśmy się nie ośmieliły tam pójść. Wyśmialiby mnie z miejsca. Zresztą, jak wszyscy..
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
6277 - Find the Argus Apocraphex
kamciode mężczyzna, 35
Kuwejt

Nagrań: 2, Postów: 274
14 grudnia 2010 o 03:06
Zgłoś do moderacji
Z tym przechodzeniem precastingów i castingów to naprawdę różnie może być. Miejmy jedynie nadzieję, że oceny będą fachowe i rzetelne, bo z tego, co słyszę, to albo mają Cię gdzieś, bo są zmęczeni, bo obiad, bo przerwa na fajkę, bo coś tam, albo im nie pasujesz do koncepcji, więc out, albo jesteś za mało barwny, albo nie jesteś fajną dupą, żeby Cię pokazywać w Tv. Talent to nie wszystko, nie wystarczy dobrze śpiewać, trzeba też się umieć sprzedać. I trzeba mieć szczęście, dużo szczęścia.
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
14 grudnia 2010 o 03:37
Zgłoś do moderacji
Postaraj się ich zrozumieć. Oni siedzą cały dzień wysłuchując różnego rodzaju wykonań, nic dziwnego,że kiedy wchodzi 60 osoba i śpiewa niczym nie wyróżniającym się głosem lub co gorsza fałszując -mają dość.
Przecież nie przyjmą tam wszystkich ładnie śpiewających ludzi, wiadomo,że trzeba się wyróżniać,bo to w końcu telewizja , a nie chór kościelny.
Co do urody,wiadomo,że jest istotna,chyba zresztą zawsze bardziej pomoże,niż przeszkodzi. A w telewizji uroda to jeden z głównych atutów,poza osobowością i talentem.
Nie pozostaje nic innego,jak tylko pogodzić się z tym.Nie każdy się nadaje i tyle.
14 grudnia 2010 o 10:51
Zgłoś do moderacji
kamcio pisze:
Z tym przechodzeniem precastingów i castingów to naprawdę różnie może być. Miejmy jedynie nadzieję, że oceny będą fachowe i rzetelne, bo z tego, co słyszę, to albo mają Cię gdzieś, bo są zmęczeni, bo obiad, bo przerwa na fajkę, bo coś tam, albo im nie pasujesz do koncepcji, więc out, albo jesteś za mało barwny, albo nie jesteś fajną dupą, żeby Cię pokazywać w Tv.
Właśnie po to będziemy nagrywać precastingi dla potrzeb produkcji, żeby móc później bez presji ocenić uczestników.
Oficjalna strona programu razem z regulaminem ruszy razem z kampanią reklamową, czyli już niedługo, będzie na stronie www.plejada.pl. Na razie funkcjonuje tylko oficjalna strona na facebooku, na której znajdują się informacje nt. precastingu:
http://www.facebook.com/pages/X-Factor-Polska/169121369775655
Oficjalny profil polskiej edycji X Factor
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
14 grudnia 2010 o 17:00
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Ja się wybieram i tak czuję, że pre-casting przejdę, choć może mój głos się nie spodoba. Ale zrobię wszystko co w mojej mocy by dostać się do castingu i to już będzie wielki sukces
🙂
ja też zawsze nastawiałam się na to, że przejdę pre-casting (a miałam ich już sporo
😉), a tylko jeden raz mi się udało (Idol)... Więc jeżeli teraz pojadę do Warszawy, to zrobię to raczej z ciekawości niż w celu zrobienia Kariery
🙂)
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
Konto usunięte
Leszno (Górka Duchowna) / aktu

14 grudnia 2010 o 17:11
Zgłoś do moderacji
ale powiedzcie mi, bo nie rozumiem.
są 4 pre-castingi, i jak je ktoś przejdzie to ma możliwość zaśpiewania w castingu tak?
a jest możliwość żeby pojawić się od razu na castingu?
wiem motam, jestem blondynką
😃
nigdy nie byłam na żadnym pre-castingu
🙂
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
14 grudnia 2010 o 17:14
Zgłoś do moderacji
nie ma takiej możliwości, niestety
😉))
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
15 grudnia 2010 o 00:52
Zgłoś do moderacji
już jest oficjalna strona X Factor http://xfactor.tvn.pl/
możecie też wpisać xfactor.plejada.pl
msarad kobieta, 38

Nagrań: 5, Postów: 20
15 grudnia 2010 o 02:10
Zgłoś do moderacji
to ja już nie wiem gdzie piszą prawdę odnośnie pre-castingów...
15 grudnia 2010 o 10:38
Zgłoś do moderacji
ladyaga333 pisze:
już jest oficjalna strona X Factor http://xfactor.tvn.pl/
możecie też wpisać xfactor.plejada.pl
Niestety, do tego ogłoszenia wkradł się błąd, dla pewności proszę sprawdzić stronę tvn:
http://www.tvn.pl/news/3850/view
Oficjalny profil polskiej edycji X Factor