Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pinupgirl pisze:
Pić dużo wody, unikać kawy,mocnej herbaty,alkoholu,papierosów,jeść dużo owoców (oprócz cytrusów) i unikać przed występem mleka
Naczytałam się trochę wczoraj,ale może niech lepiej dietetyk bocin się wypowie
pinupgirl pisze:
Nie mam pojęcia dlaczego,ale jak wspomniałam wcześniej chodzi o to,żeby nie pić przed koncertem.
Tak było napisane w książce o emisji głosu
semtoja pisze:
pinupgirl pisze:Nie mam pojęcia dlaczego,ale jak wspomniałam wcześniej chodzi o to,żeby nie pić przed koncertem.
Tak było napisane w książce o emisji głosu
Rozumiem. Jeść też nie polecam, z przyczyn techniczncyhŚpiewam w takim chórze (koło 30 osób, całkiem dobrze się ma) i nażarliśmy się kiedyś rogalików przed występem,i później wszyscy grzebali w zębach
This is something more.
klimekona pisze:
wracając do tematu o nauczycielach spiewu: Pamiętacie Sabinę Jeszkę z Mam talent? Ona ponoć nie uczyła się nigdzie spiewac
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej