Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
ladyaga333 pisze:
jeśli chodzi o te zasady X Factor to powiem wam że będzie trudno dostać się do dziewiątki finałowej.
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
pinupgirl pisze:
łahahah dziewczynka się oburzyła i kombinuje jakby mi tu dowalić ,ale jej nie wychodzi😃 Ze śpiewem wielkich problemów nie mam ,a i do programu nie pcham się,jeśli nie mam super warunków wokalnych
Mi chociaż pomogłby nauczyciel ,bo Tobie to już nawet egzorcysta nadziei nie daje hahaha😃
Proponowałabym Ci raczej karnet na dożywotnie lekcje logicznego myślenia,bo z tym ciężko u Ciebie😃
Skończyłam Lady Gago z Tobą,więc już się nie wysilaj😃.
A kłótnie tu niczemu dobremu nie służą,to prawda.
najna
mruq pisze:
Znamy juz na 100% jednego z jurorów programu - jest nim Tomek Lubert xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Adam Lambert THE BEST !!!!
Magda :)
Adam Lambert THE BEST !!!!
klimekona pisze:
pinupgirl pisze:łahahah dziewczynka się oburzyła i kombinuje jakby mi tu dowalić ,ale jej nie wychodzi😃 Ze śpiewem wielkich problemów nie mam ,a i do programu nie pcham się,jeśli nie mam super warunków wokalnych
Mi chociaż pomogłby nauczyciel ,bo Tobie to już nawet egzorcysta nadziei nie daje hahaha😃
Proponowałabym Ci raczej karnet na dożywotnie lekcje logicznego myślenia,bo z tym ciężko u Ciebie😃
Skończyłam Lady Gago z Tobą,więc już się nie wysilaj😃.
A kłótnie tu niczemu dobremu nie służą,to prawda.
największe "ale" na tym forum ma zawsze pinupgirl................................
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej