Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
ladyaga333 pisze:
jeśli chodzi o te zasady X Factor to powiem wam że będzie trudno dostać się do dziewiątki finałowej.
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
pinupgirl pisze:
łahahah dziewczynka się oburzyła i kombinuje jakby mi tu dowalić ,ale jej nie wychodziZe śpiewem wielkich problemów nie mam ,a i do programu nie pcham się,jeśli nie mam super warunków wokalnych
Mi chociaż pomogłby nauczyciel ,bo Tobie to już nawet egzorcysta nadziei nie daje hahaha
Proponowałabym Ci raczej karnet na dożywotnie lekcje logicznego myślenia,bo z tym ciężko u Ciebie
Skończyłam Lady Gago z Tobą,więc już się nie wysilaj.
A kłótnie tu niczemu dobremu nie służą,to prawda.
najna
mruq pisze:
Znamy juz na 100% jednego z jurorów programu - jest nim Tomek Lubert xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Adam Lambert THE BEST !!!!
Magda :)
Adam Lambert THE BEST !!!!
klimekona pisze:
pinupgirl pisze:łahahah dziewczynka się oburzyła i kombinuje jakby mi tu dowalić ,ale jej nie wychodziZe śpiewem wielkich problemów nie mam ,a i do programu nie pcham się,jeśli nie mam super warunków wokalnych
Mi chociaż pomogłby nauczyciel ,bo Tobie to już nawet egzorcysta nadziei nie daje hahaha
Proponowałabym Ci raczej karnet na dożywotnie lekcje logicznego myślenia,bo z tym ciężko u Ciebie
Skończyłam Lady Gago z Tobą,więc już się nie wysilaj.
A kłótnie tu niczemu dobremu nie służą,to prawda.
największe "ale" na tym forum ma zawsze pinupgirl................................
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej