Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
niepokonany17 pisze:
halamadrid pisze:veronka16 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=relatedto znalazłam na YTgwiazdeczka81 załapała się w tle
))))))))wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników
)))) Poszperajcie , jak chcecie
))))Że też ludzie nie są skrępowani i pokazują całe swoje umiejętności. Ech, oby mnie kamera nie zaczepiła żadna
Nie możemy bać się kamery Adamie!ahaha xD
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
hahaahha,bez przesady xD,przyjade koło 9 i będzie dobrze;p
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
NIght jeszcze na 100% nie wie,czy jedzie...do 18 ma czas,ale raczej jedzie xd..wieczorem określimy jakieś konkretne miejsce i się możemy tam spotkać
Nemo est casu bonus
![]()
![]()
![]()
veronka16 pisze:
A co? Całej nie umiesz? To zdecydowanie za krótki fragment na casting , no chyba że zakładasz , że przerwa Ci w tym momencie)))))))
Z Twoich wszystkich nagrań najbardziej podoba mi się ten z Romea i Julii. Zdecydowanie najlepiej tam brzmisz , profesjonalnie , fajna interpretacja........po prostu "leży" Ci taki styl - tak uważam , wię może to weź na casting?)))))))))))
![]()
veronka16 pisze:
A co? Całej nie umiesz? To zdecydowanie za krótki fragment na casting , no chyba że zakładasz , że przerwa Ci w tym momencie)))))))
Z Twoich wszystkich nagrań najbardziej podoba mi się ten z Romea i Julii. Zdecydowanie najlepiej tam brzmisz , profesjonalnie , fajna interpretacja........po prostu "leży" Ci taki styl - tak uważam , wię może to weź na casting?)))))))))))
![]()
michauu pisze:
To chyba za bardzo zamulająca piosenka tak mi się wydaje. . . trzeba coś wesołego np
nic nie robić leżeć w trawie zimne piwko sobie pić
hehe
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej