Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
niepokonany17 pisze:
halamadrid pisze:veronka16 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=relatedto znalazłam na YT🙂 gwiazdeczka81 załapała się w tle
🙂))))))))wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników
🙂)))) Poszperajcie , jak chcecie
🙂))))Że też ludzie nie są skrępowani i pokazują całe swoje umiejętności. Ech, oby mnie kamera nie zaczepiła żadna
😃
Nie możemy bać się kamery Adamie!😃 ahaha xD
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
hahaahha,bez przesady xD,przyjade koło 9 i będzie dobrze;p
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
NIght jeszcze na 100% nie wie,czy jedzie...do 18 ma czas,ale raczej jedzie xd..wieczorem określimy jakieś konkretne miejsce i się możemy tam spotkać😜
Nemo est casu bonus
![]()
![]()
![]()
veronka16 pisze:
A co? Całej nie umiesz? To zdecydowanie za krótki fragment na casting , no chyba że zakładasz , że przerwa Ci w tym momencie🙂)))))))
Z Twoich wszystkich nagrań najbardziej podoba mi się ten z Romea i Julii. Zdecydowanie najlepiej tam brzmisz , profesjonalnie , fajna interpretacja........po prostu "leży" Ci taki styl - tak uważam , wię może to weź na casting?🙂)))))))))))
![]()
veronka16 pisze:
A co? Całej nie umiesz? To zdecydowanie za krótki fragment na casting , no chyba że zakładasz , że przerwa Ci w tym momencie🙂)))))))
Z Twoich wszystkich nagrań najbardziej podoba mi się ten z Romea i Julii. Zdecydowanie najlepiej tam brzmisz , profesjonalnie , fajna interpretacja........po prostu "leży" Ci taki styl - tak uważam , wię może to weź na casting?🙂)))))))))))
![]()
michauu pisze:
To chyba za bardzo zamulająca piosenka tak mi się wydaje😃 . . . trzeba coś wesołego np
😃 nic nie robić leżeć w trawie zimne piwko sobie pić
😃 hehe
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej