Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
adamo007 pisze:
Wiesz trójki słucha moja babcia😃 a ja słucham jeśli już to Radia Bielsko
![]()
westie89 pisze:
Oj, przepraszam, ale Czesław Mozil jest bardzo mądrym człowiekiem... Jest świetny w tym co robi, a to, że nie jest komercyjny nie znaczy, że jest gorszy... Ceni się nie komercyjność... Ja gdybym mogła to chętni bym chciała być w jego grupie ( tyle, że nawet na castingu mnie nie będzie, a co tu marzyc dalej). Jest przesympatycznym facetem...
veronka16 pisze:
A dlaczego Cię nie będzie? Powinnac jechać i spróbować swoich sił , bo bardzo fajnie spiewasz!!!!🙂)))))))))))))))))
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:09.
http://komar106.wrzuta.pl/
adamo007 pisze:
A co zaśpiewasz? Wiesz już?
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
anettexxxczarna pisze:
czyli jak dzwonili do Panny z Zabrza to dzisiaj dzwonia do zabrza a jutro Wrocław? czy tzn ze juz nie zadzwonia nigdy ;( xDD?
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:28.
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:21.
labelle pisze:
adamo007 pisze:A co zaśpiewasz? Wiesz już?pezymierzam sie do Tarii Turuneni co do drugiej teraz mam dylemat...ale moze cos swingowego😉
-Anette-
![]()
veronka16 pisze:
michauu pisze:
To chyba za bardzo zamulająca piosenka tak mi się wydaje😃 . . . trzeba coś wesołego np
😃 nic nie robić leżeć w trawie zimne piwko sobie pić
😃 hehe
zamulajaca , czy nie.......? tam brzmisz najlepiej i najlepiej pokazujesz swoje walory....( nie wiem jak jest w całości , bo umieściłeś tylko fragment ) a nie słychać Twoich słabszych stron.....
W innych kawałkach słychac Twoje problemy z dykcją ( masz tendencje to zlepiania słów i zbytnio zmiekczasz niektóre głoski , ale skoro masz nauczycielke , to pewnie pracuje z Toba nad tym )🙂))))))
![]()
westie89 pisze:
Pracuję 15 na imprezie firmowej do jakiejś 4, raz, że będę okrutnie zmęczona( nie mówiąc o moim głosie) a dwa, że mam dodatkowo tak okrutny okres na studiach, że całymi dniami siedzę i zakuwam... I tak do 14 lutego🙂
Cieszę się, że Ci się spodobały moje nagrania🙂 dziękuję
🙂
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej