Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
adamo007 pisze:
Wiesz trójki słucha moja babciaa ja słucham jeśli już to Radia Bielsko
![]()
westie89 pisze:
Oj, przepraszam, ale Czesław Mozil jest bardzo mądrym człowiekiem... Jest świetny w tym co robi, a to, że nie jest komercyjny nie znaczy, że jest gorszy... Ceni się nie komercyjność... Ja gdybym mogła to chętni bym chciała być w jego grupie ( tyle, że nawet na castingu mnie nie będzie, a co tu marzyc dalej). Jest przesympatycznym facetem...
veronka16 pisze:
A dlaczego Cię nie będzie? Powinnac jechać i spróbować swoich sił , bo bardzo fajnie spiewasz!!!!)))))))))))))))))
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:09.
http://komar106.wrzuta.pl/
adamo007 pisze:
A co zaśpiewasz? Wiesz już?
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
anettexxxczarna pisze:
czyli jak dzwonili do Panny z Zabrza to dzisiaj dzwonia do zabrza a jutro Wrocław? czy tzn ze juz nie zadzwonia nigdy ;( xDD?
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:28.
Edytowano 13 stycznia 2011 o 17:21.
labelle pisze:
adamo007 pisze:A co zaśpiewasz? Wiesz już?pezymierzam sie do Tarii Turuneni co do drugiej teraz mam dylemat...ale moze cos swingowego
-Anette-
![]()
veronka16 pisze:
michauu pisze:
To chyba za bardzo zamulająca piosenka tak mi się wydaje. . . trzeba coś wesołego np
nic nie robić leżeć w trawie zimne piwko sobie pić
hehe
zamulajaca , czy nie.......? tam brzmisz najlepiej i najlepiej pokazujesz swoje walory....( nie wiem jak jest w całości , bo umieściłeś tylko fragment ) a nie słychać Twoich słabszych stron.....
W innych kawałkach słychac Twoje problemy z dykcją ( masz tendencje to zlepiania słów i zbytnio zmiekczasz niektóre głoski , ale skoro masz nauczycielke , to pewnie pracuje z Toba nad tym )))))))
![]()
westie89 pisze:
Pracuję 15 na imprezie firmowej do jakiejś 4, raz, że będę okrutnie zmęczona( nie mówiąc o moim głosie) a dwa, że mam dodatkowo tak okrutny okres na studiach, że całymi dniami siedzę i zakuwam... I tak do 14 lutego
Cieszę się, że Ci się spodobały moje nagraniadziękuję
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej