Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
westie89 pisze:
Wszystko pewnie okaże się w niedzielęKto wie, może jeszcze mnie zobaczą w tym roku na castingu
Ja jak na razie mam wolne weekendy lutowe, ale wszystko zmienia się nawet na tydzień przed...
Ale dzięki za motywację
http://komar106.wrzuta.pl/
veronka16 pisze:
No niestety tak to bywa.......z tymi terminamiJa tez miałam być we Wrocławiu , ale wpadła impreza , a jutro tez gram
No a w lutym mam zajęte wszystkie weekendy i to dość ważne są imprezy na których MUSZĘ ( i tez chcę ) być))))))))))))
Motywuj się i idź koniecznie , tymbardziej , że będziesz to miała "pod nosem" więc nic Cie to nie kosztuje...............)))))))))))))
-Anette-
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
adamo007 pisze:
Labelle słuchałaś tej nuty o której Ci mówiłem? A może skoro masz taki głos to coś Leony albo Celine Dion weźmiesz?
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej