Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
westie89 pisze:
Wszystko pewnie okaże się w niedzielę🙂 Kto wie, może jeszcze mnie zobaczą w tym roku na castingu
🙂 Ja jak na razie mam wolne weekendy lutowe, ale wszystko zmienia się nawet na tydzień przed...
Ale dzięki za motywację🙂
http://komar106.wrzuta.pl/
veronka16 pisze:
No niestety tak to bywa.......z tymi terminami🙂 Ja tez miałam być we Wrocławiu , ale wpadła impreza , a jutro tez gram
🙂
No a w lutym mam zajęte wszystkie weekendy i to dość ważne są imprezy na których MUSZĘ ( i tez chcę ) być🙂))))))))))))
Motywuj się i idź koniecznie , tymbardziej , że będziesz to miała "pod nosem" więc nic Cie to nie kosztuje...............🙂)))))))))))))
-Anette-
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
adamo007 pisze:
Labelle słuchałaś tej nuty o której Ci mówiłem? A może skoro masz taki głos to coś Leony albo Celine Dion weźmiesz?
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej