Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anettexxxczarna pisze:
ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
anettexxxczarna pisze:ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....Co się dziwisz że mi odbija,skoro jestem po 2 spr. i 2 wf-ach ?😜Zapomniałem ze kobiety łatwo urazić.Proszę o wybaczenie
🙂
-Anette-
Edytowano 13 stycznia 2011 o 18:27.
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
007chris007 pisze:anettexxxczarna pisze:ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....Co się dziwisz że mi odbija,skoro jestem po 2 spr. i 2 wf-ach ?😜Zapomniałem ze kobiety łatwo urazić.Proszę o wybaczenie
🙂
to masz fest wytlumaczenie ja jestem po 4 wfach i 2 sprawdzianach i 1 kartkowce i recytacji wiersza cos chcesz dodac?
adamo007 pisze:
😃 miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
😃
kamila : )
007chris007 pisze:
adamo007 pisze:😃 miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
😃Ja lubię w-f
😜 Nie zamierzam z niego zrezygnować,za żadne skarby. Daje wycisk ale efekty są.4 w-fach w jeden dzień ? ciekawe...No tak,kobiece w-f"y,faktycznie męczące
😜My na rozgrzewkę 50 pompek,na początku roku ludzie mdleli...dodam że w-f"ista jest emerytowanym wojskowym.Chcesz coś dodać ? ;]
-Anette-
http://www.facebook.com/explorefashion
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej