Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anettexxxczarna pisze:
ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
anettexxxczarna pisze:ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....Co się dziwisz że mi odbija,skoro jestem po 2 spr. i 2 wf-ach ?Zapomniałem ze kobiety łatwo urazić.Proszę o wybaczenie
-Anette-
Edytowano 13 stycznia 2011 o 18:27.
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
007chris007 pisze:anettexxxczarna pisze:ale ja pisze cos dla zartow..... nie obrazajac Was a tutaj teksty typu wydrukowalismy sobie twoje zdjecie i na nim zupki chinskie wciagamy no sory ale cos tu nie na miejscu....Co się dziwisz że mi odbija,skoro jestem po 2 spr. i 2 wf-ach ?Zapomniałem ze kobiety łatwo urazić.Proszę o wybaczenie
to masz fest wytlumaczenie ja jestem po 4 wfach i 2 sprawdzianach i 1 kartkowce i recytacji wiersza cos chcesz dodac?
adamo007 pisze:
miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
kamila : )
007chris007 pisze:
adamo007 pisze:miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
Ja lubię w-f
Nie zamierzam z niego zrezygnować,za żadne skarby. Daje wycisk ale efekty są.4 w-fach w jeden dzień ? ciekawe...No tak,kobiece w-f"y,faktycznie męczące
My na rozgrzewkę 50 pompek,na początku roku ludzie mdleli...dodam że w-f"ista jest emerytowanym wojskowym.Chcesz coś dodać ? ;]
-Anette-
http://www.facebook.com/explorefashion
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej