Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
http://www.facebook.com/explorefashion
night pisze:
licytujcie się kto ma gorzej😜 powodzenia na castingu ... ja niestety nie jade
🙁
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
-Anette-
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
007chris007 pisze:adamo007 pisze:😃 miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
😃Ja lubię w-f
😜 Nie zamierzam z niego zrezygnować,za żadne skarby. Daje wycisk ale efekty są.4 w-fach w jeden dzień ? ciekawe...No tak,kobiece w-f"y,faktycznie męczące
😜My na rozgrzewkę 50 pompek,na początku roku ludzie mdleli...dodam że w-f"ista jest emerytowanym wojskowym.Chcesz coś dodać ? ;]
nasz wfista jest z zawodu majorem nasze wfy zaczynaja sie od podciagan na drazku do tego meskie 20 pompek rozciaganie i bieg na 6 km w plenerze czy snig czy deszcz cos chcesz dodac kolego? ;]
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
ja zrobie kolego nawet 30 meskich bo jestem po rocznym bytowaniu na poligonie nie zapomnij😉
Edytowano 13 stycznia 2011 o 18:39.
-Anette-
adamo007 pisze:
Co chcesz dziewczyny ładnie wyglądają jak grają😃 ja tam lubiłem zawsze grać w siatke z laskami niż chłopakami. Bo Ci to się za lepszych uważaj i "co to ja nie jestem"
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej