Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
http://www.facebook.com/explorefashion
night pisze:
licytujcie się kto ma gorzejpowodzenia na castingu ... ja niestety nie jade
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
-Anette-
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
007chris007 pisze:adamo007 pisze:miło. Dlatego ja mam zwolnienie z wf Chris
Ja lubię w-f
Nie zamierzam z niego zrezygnować,za żadne skarby. Daje wycisk ale efekty są.4 w-fach w jeden dzień ? ciekawe...No tak,kobiece w-f"y,faktycznie męczące
My na rozgrzewkę 50 pompek,na początku roku ludzie mdleli...dodam że w-f"ista jest emerytowanym wojskowym.Chcesz coś dodać ? ;]
nasz wfista jest z zawodu majorem nasze wfy zaczynaja sie od podciagan na drazku do tego meskie 20 pompek rozciaganie i bieg na 6 km w plenerze czy snig czy deszcz cos chcesz dodac kolego? ;]
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
ja zrobie kolego nawet 30 meskich bo jestem po rocznym bytowaniu na poligonie nie zapomnij
Edytowano 13 stycznia 2011 o 18:39.
-Anette-
adamo007 pisze:
Co chcesz dziewczyny ładnie wyglądają jak grająja tam lubiłem zawsze grać w siatke z laskami niż chłopakami. Bo Ci to się za lepszych uważaj i "co to ja nie jestem"
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej