Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego😃
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
astrea pisze:No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego😃
Napisałem Ci o tym...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
halamadrid pisze:astrea pisze:No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego😃
Napisałem Ci o tym...
Wiem,ale załapałam to zanim mi napisałeś😃
Nemo est casu bonus
astrea pisze:
Ah prywatną mi napisałes,nie zauwazylam😃 Ciagle mam tam milion wiadomosci,nie nadązam ich odbierać xD
Nemo est casu bonus
astrea pisze:
Widzisz,nawet na tą wiadomosc Ci nie odpisałam.Ale chyba juz wiesz,ze muszę najpierw wyzdrowieć🙁
Nemo est casu bonus
![]()
veronka16 pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=related
to znalazłam na YT🙂 gwiazdeczka81 załapała się w tle
🙂))))))))
wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników🙂)))) Poszperajcie , jak chcecie
🙂))))
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
veronka16 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=relatedto znalazłam na YT🙂 gwiazdeczka81 załapała się w tle
🙂))))))))wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników
🙂)))) Poszperajcie , jak chcecie
🙂))))Że też ludzie nie są skrępowani i pokazują całe swoje umiejętności. Ech, oby mnie kamera nie zaczepiła żadna
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej