Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
astrea pisze:No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego
Napisałem Ci o tym...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
halamadrid pisze:astrea pisze:No tak,trzeba kliknąć jeszcze DOŁĄCZ DO NAS, doszłam do tego
Napisałem Ci o tym...
Wiem,ale załapałam to zanim mi napisałeś
Nemo est casu bonus
astrea pisze:
Ah prywatną mi napisałes,nie zauwazylamCiagle mam tam milion wiadomosci,nie nadązam ich odbierać xD
Nemo est casu bonus
astrea pisze:
Widzisz,nawet na tą wiadomosc Ci nie odpisałam.Ale chyba juz wiesz,ze muszę najpierw wyzdrowieć
Nemo est casu bonus
![]()
veronka16 pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=related
to znalazłam na YTgwiazdeczka81 załapała się w tle
))))))))
wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników)))) Poszperajcie , jak chcecie
))))
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
veronka16 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5v6jwmpOSdk&feature=relatedto znalazłam na YTgwiazdeczka81 załapała się w tle
))))))))wogóle jest kilka filmików z castingów , niektóre kręcone przez uczestników
)))) Poszperajcie , jak chcecie
))))Że też ludzie nie są skrępowani i pokazują całe swoje umiejętności. Ech, oby mnie kamera nie zaczepiła żadna
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej