Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
astrea pisze:
Hah dzięki Wam wszystkim😛 Lepiej niech ktoś mi powie,czy da się w jakiś sposób chociaż na krótki czas pozbyć się kataru,bo jak usłyszą...to od razu mi podziękują.
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
![]()
masz www.michauu.muzzo.pl flegmatic teenage dreamadamo007 pisze:
Ty dobre. Mógłbyś Blend-a-med reklamować😃 a co do Pana Michauu'a to linka z nagraniem nie było, więc uznaje że nie nagrał.
adamo007 pisze:
Przecież mówimy szczerze że super są. Chyba na następnego mam fochnąć
Nemo est casu bonus
"...Twoje życie zależy od tych momentów, w których najbardziej Ci się nie chce..."
![]()
halamadrid pisze:
adamo007 pisze😛rzecież mówimy szczerze że super są. Chyba na następnego mam fochnąć
Ej no ale ja się sobie naprawdę nie podobam. Co ja Ci na to poradzę?
michauu pisze:
Z takim problemami zapraszamy do Tap Madl😃
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:
Z takim problemami zapraszamy do Tap Madl😃
Haha. Dżizas, no co Ty gadash. Mejk mi prałd😃
lasvegas pisze:
Cirrus! Nie ma nic lepszego. Astrea popieram Cię! Jedź na ten precasting, niech nic Cię nie zatrzyma. Przeziębienie to nie koniec świata😉 Polecam zarzucić jakąś termoaktywną bieliznę, (by wytrwać na mrozie kilka godzin), glany (bo Cię zadepczą, jak robaka ;])oraz wełniane skarpety (najlepiej z 2 pary ;] - to nie żart). Ja już ten etap mam za sobą
😃 no i tak się składa, że się przeziębiłam... Ale do castingu się wykuruje
😜
wisienka29 pisze:
astrea pisze:Hah dzięki Wam wszystkim😛 Lepiej niech ktoś mi powie,czy da się w jakiś sposób chociaż na krótki czas pozbyć się kataru,bo jak usłyszą...to od razu mi podziękują.
na katar SUDAFET - działa, sprawdziłam🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej