Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
astrea pisze:
Hah dzięki Wam wszystkimLepiej niech ktoś mi powie,czy da się w jakiś sposób chociaż na krótki czas pozbyć się kataru,bo jak usłyszą...to od razu mi podziękują.
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
![]()
masz www.michauu.muzzo.pl flegmatic teenage dreamadamo007 pisze:
Ty dobre. Mógłbyś Blend-a-med reklamowaća co do Pana Michauu'a to linka z nagraniem nie było, więc uznaje że nie nagrał.
adamo007 pisze:
Przecież mówimy szczerze że super są. Chyba na następnego mam fochnąć
Nemo est casu bonus
"...Twoje życie zależy od tych momentów, w których najbardziej Ci się nie chce..."
![]()
halamadrid pisze:
adamo007 piszerzecież mówimy szczerze że super są. Chyba na następnego mam fochnąć
Ej no ale ja się sobie naprawdę nie podobam. Co ja Ci na to poradzę?
michauu pisze:
Z takim problemami zapraszamy do Tap Madl
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:
Z takim problemami zapraszamy do Tap Madl
Haha. Dżizas, no co Ty gadash. Mejk mi prałd
lasvegas pisze:
Cirrus! Nie ma nic lepszego. Astrea popieram Cię! Jedź na ten precasting, niech nic Cię nie zatrzyma. Przeziębienie to nie koniec świataPolecam zarzucić jakąś termoaktywną bieliznę, (by wytrwać na mrozie kilka godzin), glany (bo Cię zadepczą, jak robaka ;])oraz wełniane skarpety (najlepiej z 2 pary ;] - to nie żart). Ja już ten etap mam za sobą
no i tak się składa, że się przeziębiłam... Ale do castingu się wykuruje
wisienka29 pisze:
astrea pisze:Hah dzięki Wam wszystkimLepiej niech ktoś mi powie,czy da się w jakiś sposób chociaż na krótki czas pozbyć się kataru,bo jak usłyszą...to od razu mi podziękują.
na katar SUDAFET - działa, sprawdziłam
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej