Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
wiedxma pisze:
nieeeee.... prosze cie chris jak możesz... tylko nie dodaani nie tzw J. Rutowicz.. kurcze ubliża mi to że ona ma na imie tak jak ja
nie trawie takich ludzi.. ja to prędzej komuś w mordę strzelę niż się przerobię na coś takiego.. sory nie wiem no może ktoś lubi którąś z tych pań.. tzn jeśli chodzi o wokal to tutaj nie mam dodzie nic do zarzucenia ale powiem otwarcie że nie podoba mi się jej styl i już.. i to w jaki sposób siebie lansuje.. no ale przynajmniej nie jest przeciętna..
Ja w sumie kurcze coś tam niby mam bo mam tzw feeling w utworach i potrafię się bawić piosenkami ale nie zawsze mi sie to udaje bo jeśli stres mnie zeżre to bedzie dupa z tego... ehh.. wezmę "dupe w troki" i przyjadę na ten precasting ale jak już tam będe to nich mi ktoś przywali w morde albo kopa w dupe da na rozpęd to sie może odstresuje.. bo ja sie już stresuje tu teraz i dzisiaj to co bedzie tam?
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:52.
-Anette-
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej