Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
wiedxma pisze:
nieeeee.... prosze cie chris jak możesz... tylko nie doda😕 ani nie tzw J. Rutowicz.. kurcze ubliża mi to że ona ma na imie tak jak ja
😕 nie trawie takich ludzi.. ja to prędzej komuś w mordę strzelę niż się przerobię na coś takiego.. sory nie wiem no może ktoś lubi którąś z tych pań.. tzn jeśli chodzi o wokal to tutaj nie mam dodzie nic do zarzucenia ale powiem otwarcie że nie podoba mi się jej styl i już.. i to w jaki sposób siebie lansuje.. no ale przynajmniej nie jest przeciętna..
Ja w sumie kurcze coś tam niby mam bo mam tzw feeling w utworach i potrafię się bawić piosenkami ale nie zawsze mi sie to udaje bo jeśli stres mnie zeżre to bedzie dupa z tego... ehh.. wezmę "dupe w troki" i przyjadę na ten precasting ale jak już tam będe to nich mi ktoś przywali w morde albo kopa w dupe da na rozpęd to sie może odstresuje.. bo ja sie już stresuje tu teraz i dzisiaj to co bedzie tam?
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:52.
-Anette-
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej