Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
-Anette-
xbluesx pisze:
Geje sa fuuu.. miałam z nimi zbytnie doczynienia.. xD
Obczajcie, ze chodziłam przez pol roku z gejem, i on mi to po pol roku powiedzial przez telefon!😕
nie polecam pedałow dziewczyny!😊
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
Wiecie jak mnie to boli...jak widzę że idą dwie ,,lesby" jedna zaje**sta a druga armata... -.-
-Anette-
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
-Anette-
![]()
xbluesx pisze:
ja nie jestem taka szybka, do łuzka sie nie wpakuje kolesiowi, dopoki mu w pelni nie zaufam.. xD
Nie łatwa ze mnie franca xD
anettexxxczarna pisze:
ej ja jestem Bi a nie lesbą a to roznica😃DD
-Anette-
xbluesx pisze:
w tym sęk ze całował genialnie! Chris!! przecudnie, ale był pedałem!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej