Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
xbluesx pisze:
oooo.. Chris bedzie we Wrcoku, dziewczyny sprawdzimy tego mięsniaka, jak sam sie chwalił ze taki wysportowany i ze kosmicznie całuje😊 CIEKAWOSTKA! Tylko napisz na gg
😊 i daj znac, sama sprawdze
😊
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
-Anette-
ladyaga333 pisze:
właśnie niech X factor zamieści w regulaminie że dopuszczalny strój uczestnika podczas przesłuchań to bikini nie ważne czy kobieta czy facet.. zaraz ***a😛 przecież to nie Tap Madl tylko X Factor
😃
Edytowano 4 stycznia 2011 o 22:23.
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej