Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wiedxma pisze:
a ja znowu mam wątpliwości jak sie sama dzisiaj słuchałam to stwierdziłam że jestem całkiem przeciętna a przeciętnych ludzi chyba raczej tam nie chcą.. szukałam w sobie czegoś wyjątkowego albo chociaż w swoim śpiewaniu i nie znalazłam.. czy jest w tym wszystkim coś wyjątkowego? ehh jak nie znajde nic wyjątkowego w moim śpiewaniu i w ogóle to chyba jednak zrezygnuje.. zresztą.. ahh.. sama nie wiem co robić...ratunku.... i piosenki które sobie wybrałam dzisiaj też wydają mi sie całkiem zwyczajne nie mające niczego w sobie sama już nie wiem... a jak jeszcze przeczytałam że do kogoś z x factor ktoś dzwonił to już sie całkiem załamałam.. rety...
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
littlexdeath pisze:
hahah chris umarłam xDDD półfinal i mydelko fa !!
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:23.
-Anette-
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
anettexxxczarna pisze:
wiedxma nie przejmuj sie niczym i próbuj swoich sil tak jak ja postawilam wszystko na jedna karte jak przejde to przejde jak nie to nie i nie ma lamentuUwierz w siebie zyj tak jakby ten dzien mial być Twoim ostatnim życie lubi niespodzianki wiec kto wie
powinnas sprobowac to jest pewne !
pomysl ilu ludzi chcialo by tam jechac a np nie moga z powodow wieku albo jakis innych
i pomysl tez ze warto walczy i jesli sie ma cel trzeba do niego dazyc inaczej nic sie nigdy nie osiagnie...
martuscz pisze:
takie sranie w banie to wszystko. idź, żeby wygrać trzeba grać no nie?
a jak z góry założysz, że jesteś nijaka to nie oczekuj cudów. ludzie - nastawcie się pozytywnie. z fajnej zabawy może zrobić się niezła przygoda! trzeba próbować.
007chris007 pisze:
littlexdeath pisze:hahah chris umarłam xDDD półfinal i mydelko fa !!
Mam przystąpić do sztucznego oddychania ?
ja jestem całe życie najarany...a nic nie biorę xD
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej