Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wiedxma pisze:
a ja znowu mam wątpliwości jak sie sama dzisiaj słuchałam to stwierdziłam że jestem całkiem przeciętna a przeciętnych ludzi chyba raczej tam nie chcą.. szukałam w sobie czegoś wyjątkowego albo chociaż w swoim śpiewaniu i nie znalazłam.. czy jest w tym wszystkim coś wyjątkowego? ehh jak nie znajde nic wyjątkowego w moim śpiewaniu i w ogóle to chyba jednak zrezygnuje.. zresztą.. ahh.. sama nie wiem co robić...😕 ratunku.... i piosenki które sobie wybrałam dzisiaj też wydają mi sie całkiem zwyczajne nie mające niczego w sobie sama już nie wiem... a jak jeszcze przeczytałam że do kogoś z x factor ktoś dzwonił to już sie całkiem załamałam.. rety...
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
littlexdeath pisze:
hahah chris umarłam xDDD półfinal i mydelko fa !!
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:23.
-Anette-
Leszno (Górka Duchowna) / aktu
![]()
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
anettexxxczarna pisze:
wiedxma nie przejmuj sie niczym i próbuj swoich sil tak jak ja postawilam wszystko na jedna karte jak przejde to przejde jak nie to nie i nie ma lamentu🙂 Uwierz w siebie zyj tak jakby ten dzien mial być Twoim ostatnim życie lubi niespodzianki wiec kto wie
🙂 powinnas sprobowac to jest pewne !
🙂 pomysl ilu ludzi chcialo by tam jechac a np nie moga z powodow wieku albo jakis innych
🙂 i pomysl tez ze warto walczy i jesli sie ma cel trzeba do niego dazyc inaczej nic sie nigdy nie osiagnie...
🙂
martuscz pisze:
takie sranie w banie to wszystko. idź, żeby wygrać trzeba grać no nie?
a jak z góry założysz, że jesteś nijaka to nie oczekuj cudów. ludzie - nastawcie się pozytywnie. z fajnej zabawy może zrobić się niezła przygoda! trzeba próbować.
007chris007 pisze:
littlexdeath pisze:hahah chris umarłam xDDD półfinal i mydelko fa !!
Mam przystąpić do sztucznego oddychania ?😃
ja jestem całe życie najarany...a nic nie biorę xD
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej