Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kamcio pisze:
ladyaga333 pisze:007chris007 hahahaha dobre😃
Wcale nie! Pisze się "wziąć" a nie "wziąść"!
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Edytowano 4 stycznia 2011 o 20:54.
ewer119
kamcio pisze:
Nie trzeba być profesorem Miodkiem, żeby posługiwać się poprawną polszczyzną...
Pamiętajcie! Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. =D
Edytowano 4 stycznia 2011 o 20:58.
![]()
bocin pisze:
Dzień Dobry.🙂
Na początek może zadam takie pytanko.😃
Wyobraźcie sobie, że jesteście na precastingu. No i trochę rozmawiacie, potem śpiewacie, śpiewacie... i kończycie śpiewać. Którą opcję odpowiedzi jury wolicie usłyszeć. "Ok, przeanalizujemy i zadzwonimy." czy "No spoko, ale niestety nie nadajesz się. Nic z Ciebie nie będzie." ? ;>
ja;D jako towarzysz;D;D
No dobra. Po miłym początku przychodzi czas na rozwinięcie.🙂
Po przeczytaniu tego całego, jakże interesującego tematu, spostrzegłem że udziela się tu jedna przeceniająca się osoba i trochę więcej nieco poprawniej myślących... ale to tylko taka mała dygresja.🙂
Do sedna... jest tu ktoś, kto idzie na tą imprezę 14 stycznia w stolicy?
Edytowano 4 stycznia 2011 o 20:59.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej