Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
anettexxxczarna pisze:
ladyaga333 prowokacja...? to jest casting zeby pokazac swój talent wokalny a nie zeby wywalic jurorom cycki na stol...i pomachac tylkiem na pozegnanie i pocalujta w dupe wojta ... sorki ale troszke z dystansem....widzialam laske w x factor co jak opisalas zrobila tak i nawet nie przeszla dalej niz przez pre hehewiec moze na logike pewnosc siebie sexy(ale bez przesady) i WOKAL
anettexxxczarna pisze:
raczej tak nie bedziewydaje mi sie ze nie bedzie az tak
w koncu to tvn a nie polsat xD
Chris..... hahahhaa poprostu nie moge haha juz brak mi tchu od smiania sie xDDD
-Anette-
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
ladyaga333 pisze:
anettexxxczarna pisze:ladyaga333 prowokacja...? to jest casting zeby pokazac swój talent wokalny a nie zeby wywalic jurorom cycki na stol...i pomachac tylkiem na pozegnanie i pocalujta w dupe wojta ... sorki ale troszke z dystansem....widzialam laske w x factor co jak opisalas zrobila tak i nawet nie przeszla dalej niz przez pre hehewiec moze na logike pewnosc siebie sexy(ale bez przesady) i WOKAL
nie gadaj bzdurcyce na stół i kontrakt z BMG jest w kieszeni ! Ty się cieszysz z kontraktu, TVN się cieszy z oglądalności, a lamusy mają przed czym konia walić
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej