Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
-Anette-
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
anettexxxczarna pisze:
ladyaga333 prowokacja...? to jest casting zeby pokazac swój talent wokalny a nie zeby wywalic jurorom cycki na stol...i pomachac tylkiem na pozegnanie i pocalujta w dupe wojta ... sorki ale troszke z dystansem....widzialam laske w x factor co jak opisalas zrobila tak i nawet nie przeszla dalej niz przez pre hehe😜 wiec moze na logike pewnosc siebie sexy(ale bez przesady) i WOKAL
🙂
anettexxxczarna pisze:
raczej tak nie bedzie🙂 wydaje mi sie ze nie bedzie az tak
🙂 w koncu to tvn a nie polsat xD
Chris..... hahahhaa poprostu nie moge haha juz brak mi tchu od smiania sie xDDD
-Anette-
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
ladyaga333 pisze:
anettexxxczarna pisze:ladyaga333 prowokacja...? to jest casting zeby pokazac swój talent wokalny a nie zeby wywalic jurorom cycki na stol...i pomachac tylkiem na pozegnanie i pocalujta w dupe wojta ... sorki ale troszke z dystansem....widzialam laske w x factor co jak opisalas zrobila tak i nawet nie przeszla dalej niz przez pre hehe😜 wiec moze na logike pewnosc siebie sexy(ale bez przesady) i WOKAL
🙂
nie gadaj bzdur😃 cyce na stół i kontrakt z BMG jest w kieszeni ! Ty się cieszysz z kontraktu, TVN się cieszy z oglądalności, a lamusy mają przed czym konia walić
😃
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej