Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
dorsz pisze:
Ja również dla rozrywki, lubię długie podróże, haha..
Nie liczę na nic wielkiego, jadę tam aby przesłuchali mnie specjaliści i powiedzieli co jest źle i tak dalej..Zobaczymy jak to będzie..
Widzę, że również jesteś z łódzkiego więc mamy podobną drogę do przebycia..
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
bambiaga pisze:
Ja się wybieram do Warszawy. Pełna obaw i niepewności, ale jak nie teraz to kiedy?
Pozdrawiam i do zobaczenia na Torwarze
![]()
dorsz pisze:
Ja również dla rozrywki, lubię długie podróże, haha..
Nie liczę na nic wielkiego, jadę tam aby przesłuchali mnie specjaliści i powiedzieli co jest źle i tak dalej..Zobaczymy jak to będzie..
Widzę, że również jesteś z łódzkiego więc mamy podobną drogę do przebycia..
![]()
littlexdeath pisze:
xbluesx pisze:Kurde, ja mam 2 godziny jazdy pociągiem do Wrocka.. potem trzeba ten hotel mercury znalezc.. i zarestrować sie.. cholera! Będzie czekania.. w cholereeee
Oficjalny profil polskiej edycji X Factor
littlexdeath pisze:
specjaliści powiedzą, o ile dojdziemy do castongow. też bym chciała usłyszeć opinie fachowców z najwyższej pólki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej