xbluesx kobieta, 31
Opole

Nagrań: 0, Postów: 91
2 stycznia 2011 o 17:45
Zgłoś do moderacji
ehh, spadajcie! 😛PP
CZarna tez przejdzie, podoba mi sie Twoj wokal cholernie, samam ma swoj zespol i spiewam rocka, ale twoj jest idealny do tego rodzaju muzyki 😃
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
xbluesx kobieta, 31
Opole

2 stycznia 2011 o 17:48
Zgłoś do moderacji
dokładnie! 😃
Słyszłam nagranie z tego pazdziernika i mi sie pod rok podpasowal twoj wokal, ale w soulu na bank tez dobrze 😉
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
2 stycznia 2011 o 17:50
Zgłoś do moderacji

okej ja lece

dozobaczonka badz do napisania

bd jutro
Edytowano 2 stycznia 2011 o 18:01.
-Anette-
xbluesx kobieta, 31
Opole

2 stycznia 2011 o 17:51
Zgłoś do moderacji
narazie 🙂
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

Nagrań: 18, Postów: 121
2 stycznia 2011 o 18:38
Zgłoś do moderacji
pisze jeszcze raz.... Nagrałam jeszcze raz piosenkę Krótka Historia - wzięłam sobie do serca wszystkie komentarze do tamtego nagrania z lutego i starałam się tym razem zrobić to lepiej - proszę oceńcie moje dzisiejsze nagranie tej piosenki http://ising.pl/nagranie/3llv982j8g,Bajm-Krotka_historia z góry bardzo dziękuje za wszystkie konstruktywne komentarze i ocenki do tego wykonania napiszcie co sądzicie o wykonaniu tej piosenki przeze mnie na x factor.. czy sie nadaje ta czy szukać innej z góry thx..
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
dorsz kobieta, 32

Nagrań: 40, Postów: 56
2 stycznia 2011 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Właśnie uświadomiłam sobie, że do Zabrza będę jechała ponad 6 godzin. Super. -.-
xbluesx kobieta, 31
Opole

2 stycznia 2011 o 19:35
Zgłoś do moderacji
Kurde, ja mam 2 godziny jazdy pociągiem do Wrocka.. potem trzeba ten hotel mercury znalezc.. i zarestrować sie.. cholera! Będzie czekania.. w cholereeee xD