Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
-Anette-
astrea pisze:
Boze,skąd Ty takie rzeczy wymyśliłeś? o.O Po prostu są dobrze przygotowani. Nie raz ktos w takich programach tesktu zapominał.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
kacpersky551 pisze:
astrea pisze:
Boze,skąd Ty takie rzeczy wymyśliłeś? o.O Po prostu są dobrze przygotowani. Nie raz ktos w takich programach tesktu zapominał.
Na telebimach im będą tekst wyświetlać😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Edytowano 2 stycznia 2011 o 17:18.
-Anette-
Edytowano 2 stycznia 2011 o 17:17.
adamo007 pisze:
Fajne to masz. No ludzie ja nie wiem może dadzą prezenty jakieś😜 dlatego wole angielskie-jak zapomne tekstu-śpiewam wszystko co mi ślina na język przyniesie. A właśnie mnie dwie min nie było a już prawie dwie strony przeszły
Edytowano 2 stycznia 2011 o 17:18.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
koszulki jako gratisy pocieszenia xDD
z napisem "oddzwonimy" hahah xDD
kamila : )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej