Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
xbluesx pisze:
dawać maile😃
to wyśle.. ale serio nie ma czego śłuchac,,, w razzie czego za lekarza w razie utraty słuchu, nie odpowiedam😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
![]()
michauu pisze:
Ciekawe ile osób dostanie się z tego forum😃
Edytowano 2 stycznia 2011 o 17:12.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
-Anette-
![]()
xbluesx pisze:
http://w1.wrzuta.pl/audio/2afTtcIhHwM/kiedy_powiem_sobie_dosc_-_p.serafin_12.2007
http://w1.wrzuta.pl/audio/8gojGxDGN1i/blues_bujany_-_p.serafin_12.2007
macie tutaj moje nagrania, specjalnie dal was wrzuciłam.. ale serio, nie ma sie czym, chwalic..
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
adamo007 pisze:
No pisać pisać. A posyłałaś już ten mail z nagraniem.Ej a mnie ciekawi to też że zawsze na programach na żywo śpiewają super, nikt tekst (nawet dzieciaki młodsze) nie zapomni, oni mają jakąś słuchawkę z tekstem w uchu dla pewności?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej