Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
xbluesx pisze:
dawać maile😃
to wyśle.. ale serio nie ma czego śłuchac,,, w razzie czego za lekarza w razie utraty słuchu, nie odpowiedam😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
-Anette-
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
adamo007 pisze:
A w ogóle właśnie powiedzcie mi jak można sie uspokoić przed występem? Nie chce brać żadnych tabletek żeby się nie uzależnić, (Wam też radzę) no ale jakoś trzeba się opanować.
Kacpersky551 ®
gensi89 pisze:
Ja planuję wybrać się na casting do Zabrza, ale zobaczymy czy nie stchórzę przypadkiem;p Może znajdzie się ktoś kto zechce mi potowarzyszyć i powspierać nawzajem?😜
![]()
-Anette-
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej