2 stycznia 2011 o 20:50
Zgłoś do moderacji
no to ja polegam na moim tacie, bo to on mnie zawiezie, no i GPSie.
2 stycznia 2011 o 20:52
Zgłoś do moderacji
ja już posprawdzałam wszystko na google i mam nadzieję, że jakoś trafię..
sanderson kobieta, 30
kraśnik

Nagrań: 0, Postów: 14
2 stycznia 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
oświećcie mnie, skoro mam nieskończone 16 lat przyjmą mnie ?
2 stycznia 2011 o 21:49
Zgłoś do moderacji
przed chwilą było to samo pytanie xD najlepiej zadzwonić i upewnić się, ale według tego co pisze na oficjalnym facebooku to nie.
guardo92 mężczyzna, 33
Krosno

Nagrań: 2, Postów: 55
2 stycznia 2011 o 22:22
Zgłoś do moderacji
SZUKAMY NOCLEGU Z PMS1993 W ZABRZU LUB W OKOLICY, NA CZAS CASTINGU.
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

Nagrań: 18, Postów: 121
2 stycznia 2011 o 22:49
Zgłoś do moderacji
a dlaczego noclegu? ja jestem z Rybnika to mam rzut beretem..jak coś to ja moge jakąś jedną osobe z daleka przenocować tzn osobę mam na myśli płci żeńskiej.. i gdyby nie miała jak odrazu wrócić nie ma problemu.. a jak by ktoś gdzieś po drodze transportu potrzebował to też chętnie zabiore.. generalnie tez będe polegać na gps-ie aczkolwiek już tam w tej okolicy w zabrzu kiedyś byłam tylko że dawno temu
😃
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
dorsz kobieta, 32

Nagrań: 40, Postów: 56
2 stycznia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
Zazdroszczę Wam, ja muszę jechać dzień wcześniej do wujka do Pszczyny, a w sobotę wstać koło 5 i dojechać jeszcze 60 km do Zabrza.. Po prostu rewelacja..
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

2 stycznia 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
dorsz pisze:
Zazdroszczę Wam, ja muszę jechać dzień wcześniej do wujka do Pszczyny, a w sobotę wstać koło 5 i dojechać jeszcze 60 km do Zabrza.. Po prostu rewelacja..
Ja tak miałam jak było śpiewaj i walcz jechałam do chrzestnej do Henrykowa a potem 60 km do Wrocka a jechałam już na wieczór i do rana stałam z kuzynem pod budynkiem masakra.. ciekawe jak będzie teraz.. dobrze że mam chociaż blisko tym razem..
Wtedy o ile dobrze pamiętam nie spałam coś koło 60-ciu godzin.. jak wracałam z powrotem to prawie że zasypiałam za kierownicą... jeszcze nigdy nie jechałam taka wykończona za kierownicą..
Edytowano 2 stycznia 2011 o 23:07.
dorsz kobieta, 32

Nagrań: 40, Postów: 56
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

2 stycznia 2011 o 23:12
Zgłoś do moderacji
od godz 23:50 do rana.. aż nas wpuścili.. bo mieli nie wpuścić wszystkich ale w końcu itak wpuścili więcej ludzi niż mieli.. jak bym wiedziała że tak będzie to bym sobie też dopiero na tą konkretną godzne przyjechała.. a jeszcze lał deszcz i zimno było bo to był marzec.. w sumie teraz też bedzie zimno.. zastanawiam sie na którą godzne tam jechać do tego zabrza.. a potem po tym całym śmiesznym - bo było bardzo śmieszne - przesłuchaniu o 15 mieliśmy wejść na sale a w sumie weszliśmy dopiero chyba po 16.. i do prawie 3 w nocy siedzieliśmy na tej sali.. raptem chyba raz nas wypuścili wszystkich do ubikacji przy czym nie wszyscy zdązyli.. a jak źle klaskaliśmy to była powtórka pff.. dobrze że tutaj uczestnicy nie będą darmową publicznością.. bo te spiewaj i walcz to była kpina kompletna od strony organizacji i też wielu innych rzeczy.. no ale nie bede sie wypowiadać bo nie wiem jak jest gdzieś inidzej narazie byłam tylko na śpiewaj i walcz.. zaśpiewałam raptem 5s piosenki może z 2 słowa i mi podziękowano.. nie wiem jak można kogoś w takim czasie ocenić.. jego możliwości wokalne i wogóle.. bo moim zdaniem jest to niemożliwe..