Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
A więc po pierwsze etap domu sędziów przewidują na dwa dni, możliwe że będzie do jeden dzień zdjęciowy. Chcą się wyrobić do 20 na pre-castingu, ale wiadomo że przesłuchają wszystkich. Można śpiewać to samo na castingu co na pre-castingu, ale można też co innego, na livy się dojeżdża, dostajesz zakwaterowanie-NIE MA DOMU W KTÓRYM ZAMYKAJĄ-jak było w Star Academy. Kontrakt jest z polskim Sony, JURORÓW JEST 3-podział na 3 grupy- prawdopodobny 16-25, powyżej 25, zespoły. Jurorzy nie są znani-będzie konferencja prasowa na której zostanie przedstawione jury, gwiazdy będą występować w programie (show ma błędną informacje). To chyba tyle,aha nie przewidują tłumów, ale powiedziałem że możliwe że akurat będzie dużo, no i są zadowoleni że to oni mogą wyprodukować. Wg show był przetarg na to kto ten program będzie robił. Sądze że Polsat przegrał stąd ten pomysł na to Must coś tam. Wg Ochów Achów jurorem tam ma być Sztaba, a w dwójkowej bitwie na głosy podobno Wiśniewski. Tyle
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
dorsz pisze:
littlexdeath pisze:specjaliści powiedzą, o ile dojdziemy do castongow. też bym chciała usłyszeć opinie fachowców z najwyższej pólki😉
Ale ja słyszałam, że właśnie na pre-castingu są fachowcy, dlatego napisałam, że oni mnie ocenią.🙂 Nie chodzi o to, że myślę od razu, że zajdę nie wiadomo jak daleko..
😛
-Anette-
-Anette-
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej