trynka3 kobieta
Wlkp
Nagrań: 0, Postów: 2
28 maja 2015 o 15:51
Zgłoś do moderacji
Cześć 🙂 Mam na imię Alicja lubię ponucić od czasu do czasu. Pozdrawiam all 🙂
boybad mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 9
5 czerwca 2015 o 12:31
Zgłoś do moderacji
Elo trzy dwa zero 😃 Wiktor ja też jestem nowy, konto mam od chwili. Teraz już mam weekend do poniedziałku i nie wiem co z tą dużą ilością czasu mam robić..Wszedłem na forum a później już tylko wam dodam te nagrania. Zobaczę jak to będzie czy dodam w wersji mp3 czy wma.
ekowa kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
9 czerwca 2015 o 22:14
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich, jestem Ewa. Bardzo fajne forum, warte jest odwiedzenia.
dzastad kobieta
Nagrań: 0, Postów: 9
10 czerwca 2015 o 15:02
Zgłoś do moderacji
Siema Ewka 🙂 jesteś moją imienniczką, ja też się tak nazywam. Może mi jeszcze powiesz, że na 2 imię masz Aneta? Tutaj zostanę na dłużej i tutaj trafiłam tak całkowicie z przypadku. Jak to u was było i jak to tam u was się sprawa przedstawia. Chciałbym się tego dowiedzieć.
klubson mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 7
10 czerwca 2015 o 18:05
Zgłoś do moderacji
Witam i ja 🙂 ja to bardziej amatorsko ćwiczę, moją ksywkę mam od takiego rapera Grubson. Teraz to ja się nazywam Klubson. Tak sam to wymyśliłem i jakoś to tak u mnie się toczy 🙂 ja Ciebie Wiktoria podziwiam bo tak szczerze to Ty już od 8 lat zaczęłaś śpiewać, wow.
maddiekitty kobieta, 22
Kraina jednorożków z pory na p
Nagrań: 0, Postów: 4
25 czerwca 2015 o 12:06
Zgłoś do moderacji
Cześć mam na imię Magda, mam 10 lat. Uwielbiam śpiewać, chociaż nie chodziłam na żadne lekcje śpiewu itp. Jeśli już to chodziłam na zajęcia dodatkowe tylko z angielskiego i plastyki🙂 Ale poza tym to nie. Nie wrzucam żadnych piosenek na moje konto bo się odrobinę wstydzę że nie będzie wam się podobało jak śpiewam. Według mnie ja ładnie śpiewam, ale nie wiem jak zareagujecie wy. Jestem wzorową uczennicą w szkole i nie miałam jeszcze żadnej jedynki. Lubię również koty i rysowanie🙂 Lubię rysować koty 😆 i się bawić z kotami. Moim ulubionym utworem jak dotąd jest derniere danse, do gry wchodzi także Let it go, może być również Break free i The creo. Mam nadzieję że kiedyś wrzucę na tą stronkę jakiś filmik o śpiewaniu🙂
Madzixxxxx nie hejtuje, Madzixxxxx mówi to co myśli
25 czerwca 2015 o 13:14
Zgłoś do moderacji
Cześć, lubię śpiewać - to jest właśnie powód dla którego założyłam tu konto. Jak chcecie możecie sami ocenić, czy mi to dobrze wychodzi. Mam na koncie w tym momencie całe 2 piosenki >.<
26 czerwca 2015 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Cześć🙂
Jestem Emma, pochodzę z Nowego Sącza.
Mam prawie 11 lat, we wrześniu skończę.
Lubię grać w piłkę nożną i ręczną.