6 stycznia 2015 o 16:21
Zgłoś do moderacji
Hej, ja natomiast jestem ogólnie ujmując z Dolnego Śląska. Z pewnością jak Wy mam zamiłowanie do muzyki pomimo tego, że talentem w tym temacie nie zostałam obdarzona.
10 stycznia 2015 o 15:11
Zgłoś do moderacji
Witam. ^,,^ Jestem Monika, mój internetowy pseudonim to Akachan, co w języku japońskim oznacza niemowlę.
Interesuję się mangą i anime oraz kulturą Japonii. Lubię też japońską muzykę, a szczególnie Tamurę Yukari.
Jeśli nie robię niczego, co jest związane z Japonią (i w ogóle Azją), śpiewam, tańczę, fotografuję różne zakątki
swojego miasteczka, piszę własne opowiadania, blogi i wiersze. Od niedawna komponuję też własne piosenki.
Moim ulubionym zespołem jest One Ok Rock, a ulubioną piosenarką Phildel. Lubię też utwory Emilie Autumn.
Mam lekkiego świra na punkcie; kotów (ooj tak.) i teorii konspiracyjnych. Obecnie maniaczę NWO i Illuminati.
+ Jestem hikikomori, co wyjaśnia prawdopodobnie wygląd mojego profilu oraz nick. ~ P.S. Lubię spać w szafie.
Sicker in the daytime
Safer on the inside ~
inka009 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 3
17 stycznia 2015 o 21:11
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich! Mam na imię Iwona i jestem z Warszawy.
19 stycznia 2015 o 21:42
Zgłoś do moderacji
Hej
🙂 Ja jestem z Krakowa.
🙂 Jestem tu co prawda od dawna, ale rzadko zaglądam. Mam nadzieję, że 2015 da mi większą motywację.
🙂 Śpiewam, studiuję, staram się robić to, co lubię, żeby być szczęśliwą
🙂 Pozdrawiam Was!
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
26 stycznia 2015 o 11:52
Zgłoś do moderacji
😛
Edytowano 26 stycznia 2015 o 11:55.
gru_cha
28 stycznia 2015 o 17:47
Zgłoś do moderacji
Cześć! Mam na imię Wiktoria. Mam w lipcu 2015r. 11 lat. Kocham śpiewać
emma5566 kobieta
dalekoo
Nagrań: 393, Postów: 3
8 lutego 2015 o 10:06
Zgłoś do moderacji
Jestem Emilia mam 12 lat. Kocham śpiewać,rysować.Zachęcam do mnie na http://ising.pl/nagranie/18ccjtcs0ah,Alexandra_Burke-Hallelujah_wersja_po_polsku#komentarz-13465576 zależy mi na tym.
1 marca 2015 o 20:52
Zgłoś do moderacji
Cześć
😜 Jestem Patłik. Jestem wymagającym konstruktywnym hejterem
😃. Nie lecę w kulki, jak coś mi się podoba potrafię to pokazać również jak mi się coś nie podoba
😉 Przede mną Akademia Muzyczna w Poznaniu na wydziale kompozycji i dyrygentury albo wydziału wokalnego, zobaczymy jak pójdzie rekrutacja
😉 Autorytet? Elżbieta Zapendowska
😃 Pozdrawiam ! / W rzeczywistości to jestem miły :3
Nie przejmuj się i pnij dalej ;)!
marta91sw kobieta, 33
Świerklany
Nagrań: 7, Postów: 2
4 marca 2015 o 21:17
Zgłoś do moderacji
Cześć... Nazywam się Marta jestem ze Świerklan i lubie tworzyć własne utwory więc serdecznie zapraszam wszystkich do posłuchania mojego pierwszego singla Przyszłość z Tobą.... Za niedługo kolejny autorki utwór... Pozdrawiam