6 stycznia 2015 o 16:21
Zgłoś do moderacji
Hej, ja natomiast jestem ogólnie ujmując z Dolnego Śląska. Z pewnością jak Wy mam zamiłowanie do muzyki pomimo tego, że talentem w tym temacie nie zostałam obdarzona.
10 stycznia 2015 o 15:11
Zgłoś do moderacji
Witam. ^,,^ Jestem Monika, mój internetowy pseudonim to Akachan, co w języku japońskim oznacza niemowlę.
Interesuję się mangą i anime oraz kulturą Japonii. Lubię też japońską muzykę, a szczególnie Tamurę Yukari.
Jeśli nie robię niczego, co jest związane z Japonią (i w ogóle Azją), śpiewam, tańczę, fotografuję różne zakątki
swojego miasteczka, piszę własne opowiadania, blogi i wiersze. Od niedawna komponuję też własne piosenki.
Moim ulubionym zespołem jest One Ok Rock, a ulubioną piosenarką Phildel. Lubię też utwory Emilie Autumn.
Mam lekkiego świra na punkcie; kotów (ooj tak.) i teorii konspiracyjnych. Obecnie maniaczę NWO i Illuminati.
+ Jestem hikikomori, co wyjaśnia prawdopodobnie wygląd mojego profilu oraz nick. ~ P.S. Lubię spać w szafie.
Sicker in the daytime
Safer on the inside ~
inka009 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 3
17 stycznia 2015 o 21:11
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich! Mam na imię Iwona i jestem z Warszawy.
19 stycznia 2015 o 21:42
Zgłoś do moderacji
Hej

Ja jestem z Krakowa.

Jestem tu co prawda od dawna, ale rzadko zaglądam. Mam nadzieję, że 2015 da mi większą motywację.

Śpiewam, studiuję, staram się robić to, co lubię, żeby być szczęśliwą

Pozdrawiam Was!
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
28 stycznia 2015 o 17:47
Zgłoś do moderacji
Cześć! Mam na imię Wiktoria. Mam w lipcu 2015r. 11 lat. Kocham śpiewać
emma5566 kobieta
dalekoo

Nagrań: 393, Postów: 3
8 lutego 2015 o 10:06
Zgłoś do moderacji
Jestem Emilia mam 12 lat. Kocham śpiewać,rysować.Zachęcam do mnie na http://ising.pl/nagranie/18ccjtcs0ah,Alexandra_Burke-Hallelujah_wersja_po_polsku#komentarz-13465576 zależy mi na tym.
1 marca 2015 o 20:52
Zgłoś do moderacji
Cześć

Jestem Patłik. Jestem wymagającym konstruktywnym hejterem

. Nie lecę w kulki, jak coś mi się podoba potrafię to pokazać również jak mi się coś nie podoba

Przede mną Akademia Muzyczna w Poznaniu na wydziale kompozycji i dyrygentury albo wydziału wokalnego, zobaczymy jak pójdzie rekrutacja

Autorytet? Elżbieta Zapendowska

Pozdrawiam ! / W rzeczywistości to jestem miły :3
Nie przejmuj się i pnij dalej ;)!
marta91sw kobieta, 34
Świerklany

Nagrań: 7, Postów: 2
4 marca 2015 o 21:17
Zgłoś do moderacji
Cześć... Nazywam się Marta jestem ze Świerklan i lubie tworzyć własne utwory więc serdecznie zapraszam wszystkich do posłuchania mojego pierwszego singla Przyszłość z Tobą.... Za niedługo kolejny autorki utwór... Pozdrawiam