10 listopada 2014 o 10:40
Zgłoś do moderacji
Hej
😃 jestem Klaudia mam 15 lat
🙂 lubię śpiewać, tańczyć, ogólnie fascynuje się wszystkim co jest związane z muzyką
😛
Zapraszam do znajo
😛
POZDRO xDD
Flirciara2000
metalmixer mężczyzna, 56
Nieopodal
Nagrań: 18, Postów: 3
15 listopada 2014 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Heyka trafiłem na tę stronkę za dziećmi , one mają swoje konto ja też chcę ... fajna stronka .
Bardzo duży chłopiec 40+ :spoko
18 listopada 2014 o 19:26
Zgłoś do moderacji
Dobry. Imienia nie podam, ale mam 15 lat i śpiewam najlepiej. Moje mamrotanie i seplenienie sprawiają że piosenki które śpiewam stają się głębsze od pierwotnego końca Neon Genesis Evangellion.
Ale tak na serio, uczę się obecnie na tłumacza i z tego co widać posiadam dystans do siebie. Dystans maratoński, rzecz jasna.
Konto usunięte
Wolne
29 listopada 2014 o 20:07
Zgłoś do moderacji
Witam 🙂 Nigdy nie byłam dobra osobą w opisywaniu się więc.... Jestem bardzo pozytywna duszą , nie raz wulgarna czasem świętobliwą 🙂 skoro jestem na tym portalu i pisze na forum , to wiadomo że cieszy mnie zabawa głosem , choć nie jestem Shakira to nie jestem tez szmira , śpiewam do mikr z lapka i kotleta.
Aha Karolina jestem lat 31 z pomorza, CV i Życiorys podeślę później.... 🙂( milo mi) i tego konta używa też Michał mistrz Fałszu 🙂
http://ising.pl/karolincompany
wyje do lapciaka bo mikro nie posiadam:)
gabbie kobieta, 26
Płońsk
Nagrań: 12, Postów: 2
30 listopada 2014 o 15:47
Zgłoś do moderacji
Cześć! Nazywam się Gabrysia. Mam 16 lat. Śpiewam od 7 lat. Od tamtej pory muzyka towarzyszy mi na każdym kroku. Jeżeli chodzi o moje muzyczne 'preferencje' uwielbiam śpiewać ballady. A słucham wszystkiego, lecz musi mieć to swoją duszę i głębie. Wyznaję zasadę że muzyka ma zaskakiwać i wzruszać. Nie mam nic przeciwko szybkim, tanecznym kawałkom, które również bardzo lubię. Zapraszam na swój profil może ktoś znajdzie coś dla siebie i zostanie tam na dłużej
🙂 Pozdrawiam Cieplutko
😉
Gabbie
3 grudnia 2014 o 21:13
Zgłoś do moderacji
Witam was, 25 lat ogólnie pojęte zamiłowanie do muzyki i śpiewania pod prysznicem ;]
-------------------------------
Pozdrowienia z [url=http://www.homehelp.pl/oferta/]sprzątanie Warszawa[/url]
6 grudnia 2014 o 18:32
Zgłoś do moderacji
eloo powicie co myślicie o tym tekscie?😉 będe wdzięczny;d piszcie najlepiej na nr gadu co o tym sądzicie😉 i nie zwracac uwagi na błędy ortograficzne bo to szybko było pisane;p pozdrawiam😉 --> Siamano tu znów blady temat stały niebywałyy, mam takie odpały by się słowa rymowały..Boo ma psyychika dziś znów rapu nie unika fala rymów nie znika ma taktyka nie zanika.. To jest rymowaniee, na pozytywnym stanie moje oopowiadanie dobrej weny wyzwalanie.. teraz o mnie skromnie brachu jestem mistrzem rapowego fachu przy mnie każdy frajer ląduje ryjem w piachu.. zawsze jestem feryy, bez zadnej pazery to jest mój przekaz szczery nawija bez bez bajery wciąz jaram dobrą mery nie wale żadnej hery.. I powiem jeszcze że cpieć nie wypada i taka moja rada Ty nie bierz fety bracie bo od "wujka włada" sie szybko w dolek wpada.. Blady znowu wersy składa rymem włada dobrze gada, mi me życie odpowiadaa ma złota zasadaa niechaj każda szmata pada
Ref. teraz refren speecjalnie dla mych zaajebistych ludzi, z wami nigdy się nie nudzi nikt nam zycia nie zabrudzi, chodź nie jeden z naas dość często się trudzi, pokonamy wszyystkoo bo nie jestesmy rudzi;p mery umysł nam pobudzi więc z tym pozytywnym kwiatem z każdą siostrą i bratem ziom otwórzmy się przed światem;d
2) Zielenina ma dziewczyna piekna rozkmina, żadna przegina wciąż tylko usmiechnięta mina🙂 Blady Fason trzyma i znów napierrdala ryma.. A więc buch buch w płuca jak natura nad narzuca, od jarania rymów setki każdy problem będzie lekki ziom nie czekaj skręcaj w bletkii, bo takie moje zdanie jak mam pozytywną banie nie masz chęci na działanie? Niech pomoże ci jaranie.. O palonku teraz mowa wnet otworzy wam się głowa.. Mi fazka nie schodzi, blady wene oswobodzi i właśnie o to chodzi.. Bo po bace rymów nie tracę się nie kozacze ze mną tylko dobrzi gracze.. razem z ziomamii bawimy się blantamii i zgodnie z zasadami to zajarac tez wam daam yoo ja nie jestem chaam to zajebisty plan staff namber one ziom poczuj ten stan;d wciąz o baczce gadam i o niej mogę wieki choć zamyka mi powieki to są takie moje leki, too jest moja Odlotowaa kuracja topowaa, pełno rymów od nowa i znów pozytywna głowa..
Ref. teraz refren speecjalnie dla mych zaajebistych ludzi, z wami nigdy się nie nudzi nikt nam zycia nie zabrudzi, chodź nie jeden z naas.. dość często się trudzi, pokonamy wszyystkoo bo nie jestesmy rudzi;p mery umysł nam pobudzi więc z tym pozytywnym kwiatem z każdą siostrą i bratem ziom otwórzmy się przed światem! 3) W rządzie dalej dranie i moje wachanie co z Polska się stanie.. ludzi obserwuje i juz się denerwuje bo w rządzie dalej jeden z drugim cwelem cos knuje, no nie zartuje mi juz w chuuj to nie pasuje że złodziei wysłuchuje, zróbcie coś z tym bo zwariuje.. prosty przekaz przekazuje i to czuje rymem pluje , sie mój talent pokazuje nie ma lipy obiecuje.. Ciebie ziom też to frustruje że w rządzie same szuje? Niech lud juz się zbuntuje i na gejów nie głosuje.. wy pierrnolone luje Polska szmat nie potrzebuje.. W naszym rządzie wszystko się już w złym kierunku toczy, niech lud nam się zjednoczy nim kraj się w dołek stoczy.. blady dalej z rymem kroczy pewnie was to nie zaskoczy że mam zaa***e oczy to dla jarka rym uroczy.. Kaczor zaajobie na twoim grobie imprezę sobie zrobię.. Jak juz z ziemi cie zeskrobie no co wam szkodzi noobie że czasem jaram blaanty? ja umysł mam otwarty a wy zwykle palanty.. No kurrwa na fery co wy macie do mej mery? Mówicie "ganja szkodliwa" a mnie już to rozrywa.. niech nikt mi nie przerywa no przecież od piwa i picia wódki są o wiele gorsze skutki.. Kaczor umysł ma malutki takie to są jarka smutki.. ziomki sąd nadeejdzie my staniemy w jednym rzędzie, nie bądźcie ludzie w błędzie niech kaczor juz odejdzie.. To moje orędzie z baczką wszędzie lepiej będzie.. no Taka sytuacja jak zawsze moja racja potrzebna akcja "legalizacja" i wielu się z tym zgodzi, no co wam to szkodzi że sobie palą młodzi.. i tak wkońcuu legalna będzie baka a teraz już spadam bo ziom czeka na paka.. Wena rymy z głowy brała tak je właśnie poskładała znowu system rozjeebała pytasz czemu? bo tak chciała.. żadne szmery bajery tylko ja i mery mery był to rym mój szczery bijcie brawa do cholery. mnie Już ziomki tu nie maa siemaa
iga123 kobieta, 27
Myślibórz
Nagrań: 0, Postów: 4
6 grudnia 2014 o 18:42
Zgłoś do moderacji
Iga Prymus 17 lat . Muzyka jest moim życiem i z nią chce wiązać swoją przyszłość.
Mam kilka swoich utworów
ZAPRASZAM : http://facebook.com/igaprymusoffical
Iga Prymus