epsilone kobieta, 29
Okolice Warszawy
Nagrań: 4, Postów: 1
10 marca 2015 o 19:22
Zgłoś do moderacji
Siemka, jestem Kasia
😃 Jestem szurnięta i kocham muzykę każdego rodzaju, piszę swoje teksty i układam własne melodie. Kocham wszystko, co związane jest z twórczością
🙂 Jestem 19-letnią staruszką
😛
~klv
12 marca 2015 o 19:01
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich miłośników spiewu mam na imie Wojtek mam 30 lat i kocham spiewac czasem mi to wychodzi lepiej a czasem mniej lepiej pozdrawiam wszystkich i zapraszam na profilek i do ocen wykonan
polonski wojciech
zuezueska kobieta, 21
Daleko, daleko stąd...
Nagrań: 0, Postów: 1
19 marca 2015 o 13:59
Zgłoś do moderacji
Hej, jestem Zuzia.
Mam 12 lat, jestem raczej spokojną osobą. Wiem, jestem bardzo młoda, ale to nie powstrzymuje mnie w śpiewaniu.
Należę do fandomów takich jak Echelon, Tinistas, jestem także otaku.
Śpiewam praktycznie od małego.
Jak każdy - obecnie czy kiedyś - chodzę do szkoły.
Pochodzę z Polski.
Rysuję mangę, nie jestem w tym jakąś mistrzynią, ale... Jakoś tam idzie. Uczę się malować rysunki galaxy.
Niczego innego jak granie na keyboardzie czy pianinie nie pragnę. Gitara elektryczna? Też ujdzie. 🙂
Pozdrawiam.
~Zue, Zuzia.
dariuss mężczyzna
Nagrań: 3, Postów: 2
30 marca 2015 o 00:48
Zgłoś do moderacji
Siemka, mam na imię Dariuss, pochodzę z Polski, śpiew to moja pasja, próbuję się rozwijać w tym kierunku i uczę się grać na gitarze. No i mam 17 lat.
nelusia4 kobieta, 21
Sławno
Nagrań: 19, Postów: 4
31 marca 2015 o 17:40
Zgłoś do moderacji
https://www.facebook.com/pages/Nela-Mariak-Official-Profil/359584080903212?ref=hl
Zapraszam na moją strone!!!
nilu98 mężczyzna, 26
Kamienca Szlachecka
Nagrań: 2, Postów: 1
5 kwietnia 2015 o 09:42
Zgłoś do moderacji
Siemka
😃 Mam na imię Robert jestem z Pomorza
🙂 Nie dawno dowiedziałem się o istnieniu ising.pl
😃 Zaraz się zarejestrowałem ponieważ uwielbiam śpiewać
😃 Mam 17 lat i od dłuższego czasu moje życie składa się głównie ze śpiewu
🙂 Nie mam profesjonalnego sprzętu lecz zamierzam kupić aby dzieliść się z wami radością którą czerpie ze śpiewania
🙂 Zapraszam do mnie
🙂 Możecie wypisywać w komentarzach jakie piosenki chcielibyście usłyszeć w moim wykonaniu
🙂 Jeszcze raz zapraszam do mnie i trzymajcie się Cześć
🙂
Nilu :D
hania1113 kobieta, 24
Warszawa
Nagrań: 0, Postów: 1
9 kwietnia 2015 o 20:47
Zgłoś do moderacji
Cześć 🙂 Hania jestem z Warszawy 🙂 oprócz śpiewu uwielbiam też tańczyć taniec współczesny i jazz
Pozdrawiam :)
12 kwietnia 2015 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Hejka jestem Liwia i mam 12 prawie lat i lubie śpiewać i rysować. Mam fajne covery. Wpadnijcie do mnie czasem 🙂
#TeamYoutubers~!
Konto usunięte
Włocławek
1 maja 2015 o 22:12
Zgłoś do moderacji
Witam !
Nazywam się Kornel Klarkowski lubię sobie czasami pośpiewać lecz z tym moim śpiewaniem są różne opinie jedni mówią że ładnie śpiewam np. nauczyciel od muzyki a inni że brzydko np. cała moja rodzina xd
A tak o mnie to mam jedenaście lat jestem dość ogarnięty jak na swój wiek jestem Potterhead czyli jestem wielkim fanem Pottera 🙂
Pozdro 🙂