Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
amelle pisze:
bambiaga pisze:Nie zrozumcie mnie źle.
Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?
To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
popieram.może powinno być tak że jak się w jednym konkursie wygrało to w następnym nie bierze się udziału.
no ale co ja się będę odzywać zaraz ktoś się na mnie rzuci i tyle 😜
przy okazji gratulacje dla zwycięzców!🙂
"Podaj reke tonacemu nawet jesli sam nieumiesz plywac"
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.
To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
Koma
bocin pisze:
ilovetomusic pisze:bambiaga pisze:Nie zrozumcie mnie źle.
W sumie to masz rację. I popieram.
Gratulujee.😘**
Nie zgadzam się z Wami w ogóle.
Dlaczego? Otóż dlatego! Czytajcie niżej!
Weźmy na to przykład Usajna Bolta - znany Jamajski sprinter - nikt, ale to nikt na świecie w tym momencie nie jest w stanie pobiec szybciej od niego! Usajn dominuje na wszystkich imprezach na krótkich dystansach.
I co w związku z tym zrobić z takim Jamajskim sprinterem idąc waszym tropem? Zakazać mu startów, bo inni nie mają szans na "złoto"? Nie! To inny muszą ćwiczyć i robić co w ich mocy, aby biegać szybciej od Niego!
Dlatego zamiast się użalać i pałać zazdrością na forum bierzcie się do roboty lub spróbujcie wygrać w innej dyscyplinie.
To tyle ode mnie.
Pozdrawiam,
Damian
maciej6894 pisze:
Witam!🙂
Pierwszy raz brałem udział w konkursie i pierwszy raz wygrałem płytę🙂 Nie wiem czy ja śpiewam ładnie może mi się tylko tak wydaję🙂 Ale powiem szczerze i niech każdy komentuje to na swój sposób..... Osoby które wygrywają ciągle w konkursach to w 10000000 procentach na to zasłużyli! Piosenki są ocenianie przez profesionalne jury!!! Oni znają się na śpiewaniu. Niektórych na forum naprawdę zżera zazdrość że to ktoś inny wygrał: pozdro!
amelle
bocin pisze:
Moi drodzy - czy Wy myślicie, że to problem odsłuchać wszystkie utwory? Było ich raptem 1100. Niektóre wykonania są takie, że już na początku widać, że jest za słabe na nagrodę więc można spokojnie wyłączyć (w tym moje 😃 ).
Załóżmy, że w ciągu godziny uda się odsłuchać 30 nagrań (choć wierzcie mi, że idzie szybciej, sam przesłuchałem wczoraj ok 50 nagrań w 40 minut, niektóre mogłem wyłączyć po 10sek.). 8 godzin dziennie to daje 240 nagrań. I tak w 5 dni wszystko jest odsłuchane. Jak ktoś za to dostaje pieniądze to słucha z przyjemnością.
amelle pisze:
maciej6894 pisze:Witam!🙂
Pierwszy raz brałem udział w konkursie i pierwszy raz wygrałem płytę🙂 Nie wiem czy ja śpiewam ładnie może mi się tylko tak wydaję🙂 Ale powiem szczerze i niech każdy komentuje to na swój sposób..... Osoby które wygrywają ciągle w konkursach to w 10000000 procentach na to zasłużyli! Piosenki są ocenianie przez profesionalne jury!!! Oni znają się na śpiewaniu. Niektórych na forum naprawdę zżera zazdrość że to ktoś inny wygrał: pozdro!
jej..ale to nie chodzi o to (a przynajmniej mnie się tak wydaję)że inni zazdroszczą wygranym i że powinni wygrywać Ci co na to nie zasłużyli bo to kompletna bzdura! chodzi raczej o to że jeżeli wygrywają praktycznie ciągle te same osoby to są podejrzenia że nie słuchają wszystkich nagrań (tylko na pewno tych osób co wcześniej zajęły jakieś miejsce).
i nikt przecież nie ma pretensji do wygranych🙂 a przynajmniej ja 😛 gratulacje Macieju!
troszkę zagmatwana ta moje wypowiedź z góry przepraszam ; p
"Podaj reke tonacemu nawet jesli sam nieumiesz plywac"
Edytowano 29 sierpnia 2009 o 21:47.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
^^
audiatur et altera pars
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej