Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.
Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?
To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
Edytowano 27 sierpnia 2009 o 19:38.
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.
To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
A jeśli chodzi o kogoś, za kim tęsknisz...
Pojawi się znienacka, jak wiosna.
Kiedy już zupełnie stracisz nadzieję.
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
JESTEM SZALONA MÓWIĄ MI ZAWSZE TAKĄ BYŁAM.......
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.
nocnym pociągiem na koniec świata.
ilovetomusic pisze:
bambiaga pisze:Nie zrozumcie mnie źle.
W sumie to masz rację. I popieram.
Gratulujee.😘**
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej