Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ising.pl
The end, because I'm falling to pieces.
kaallaa pisze:
a jednak oni...
miał wygrac kto inny;((..
GRATULUJE😉)
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
popieram😛mamma1990 pisze:
bambiaga pisze:Nie zrozumcie mnie źle.Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
W sumie to sie zgadzam.. 😃
bambiaga pisze:
Nie zrozumcie mnie źle.
Ale jestem ciekawa ile razy te same osoby będą dostawały płyty?
To już nie chodzi mi o to, że ja nic nie wygrałam - bynajmniej. Chodzi mi o to, że jestem pewna tego, że tutaj są osoby, które naprawdę fajnie to zaśpiewały, a praktycznie w każdych konkursach te same osoby wygrywają. I nie umniejszam nagrody, ani nie jest tak, że nie gratuluję im tego. Ale skoro raz coś zdobyły, to może dac szanse innym?
Edytowano 27 sierpnia 2009 o 15:57.
amelle
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej