Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nie zgadzam się z Wami w ogóle.
Dlaczego? Otóż dlatego! Czytajcie niżej!
Weźmy na to przykład Usajna Bolta - znany Jamajski sprinter - nikt, ale to nikt na świecie w tym momencie nie jest w stanie pobiec szybciej od niego! Usajn dominuje na wszystkich imprezach na krótkich dystansach.
I co w związku z tym zrobić z takim Jamajskim sprinterem idąc waszym tropem? Zakazać mu startów, bo inni nie mają szans na "złoto"? Nie! To inny muszą ćwiczyć i robić co w ich mocy, aby biegać szybciej od Niego!
Dlatego zamiast się użalać i pałać zazdrością na forum bierzcie się do roboty lub spróbujcie wygrać w innej dyscyplinie.
To tyle ode mnie.
Pozdrawiam,
Damian
Edytowano 27 sierpnia 2009 o 22:09.
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Bless!
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
kingaxyz pisze:
ile ten konkurs wzbudził emocji, szok! ja jestem zdania, że jeżeli ktoś coś robi dobrze (akurat w tym przypadku chodzi o śpiewanie) to niech robi to dalej. Przecież włożył w to sporo pracy a fakt, że nagranie wygrało jest docenieniem wysiłku włożonego we własną interpretację piosenki.
bambiaga pisze:
Ale czy ja powiedziałam, żeby się zamknęli, nie śpiewali i w ogóle nie brali w niczym udziału, bo się nie nadają? Ech, źle mnie zrozumiano, tyle.
Tak, zazdroszczę im, jestem zawistna i w ogóle nie powinnam wyrażac swojej opinii.
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
kasiask
kasiask pisze:
Mam mieszane myśi co do tego czy tak naprawdę wszystkie nagrania konkursowe przez "jury" są przesłuchiwane,czy to ściema...
szewciu pisze:
kasiask pisze:Mam mieszane myśi co do tego czy tak naprawdę wszystkie nagrania konkursowe przez "jury" są przesłuchiwane,czy to ściema...
właśnie chyba niebardzo...może wybierają tylko te osoby, które na profilu mają nagrania o najwyższych notach...
omg D:
kasiask pisze:
Mam mieszane myśi co do tego czy tak naprawdę wszystkie nagrania konkursowe przez "jury" są przesłuchiwane,czy to ściema...
amelle
Edytowano 28 sierpnia 2009 o 13:37 przez moderatora.
wojtasinskiii.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej