Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
xbakusdaniox pisze:
Najgorsze są komenty idiotek, które same nie umieją śpiewać i się z innych naśmiewają.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Ciało jest chórem, wokalistą jest Serce.
lanii pisze:
Ja wczoraj zamowiłam sobie ising plus , ale czekam na aktywację i też sobie pospiewam i czekam na słowa krytyki mojego śpiewania z otwartymi rękami, ale tylko takiej krytyki, która zawiera rady co zmienić, co poprawić.
<<''Break Me, Shake Me''>>
lanii pisze:
o lol, osoba, która zalożyla ten temat jest chyba zbyt zapatrzona w swój ,,talent". Zwróć uwage na jeden prosty fakt. KRYTYKA nie musi być negatywna, KRYTYKA może być POZYTYWNA. Jakbyśmy polegali tylko na wlasnej wiedzy, a nie probowali brac pod uwagę wiedzy, oceny, rad kogoś innego to bysmy zdechli w błocie. Krytykowanie w sensie :,,nie podoba mi się" shit. bez uzasadniienia to owszem. To żadna krytyka. Ale jeśli ktoś daje wskazówki, to może jednak przestańmy być zadufani w sobie i spróbujmy odnieść się do rad innych. np jesli ktos napisze: słuchaj barwę głosu masz ladną, ale falszujesz bo ta piosenka nie jest dla Ciebie, albo śpiewaj odrobinkę szybciej bo spóźniasz się z podkladem to chyba nie jest NIC ZŁEGO. Warto się wtedy do tej uwagii odnieść. Czy jakbyście byli w szkole muzycznej i wykładowcy by was krytykowali to też by was to wkurzało??? Nie bądźcie zadufani w sobie. Jeśli ktoś daje wam jakieś rady, to postarajcie się z nich skorzystać bo a nóż faktycznie wpłyną na pozytywny rozwój waszego rozwoju muzycznego. Jeśli ktoś krytykuje bez uzasadnienia to po prostu to zlejcie... I koniec tematu.
Ja wczoraj zamowiłam sobie ising plus , ale czekam na aktywację i też sobie pospiewam i czekam na słowa krytyki mojego śpiewania z otwartymi rękami, ale tylko takiej krytyki, która zawiera rady co zmienić, co poprawić.
W końcu to zabawa.
I do osób, które tak się wkurzają na krytyczne komentarze: LUDZIE WEŹCIE SIĘ OTWÓRZCIE, CZESTO MOŻ BYĆ TAK, ŻE MACIE POTENCJAL DO LEPPPSZEGO JESZCZE SPIEWANIA I KTOŚ DAJE WAM RADY, ZEBYSCIE BYLI EJSZCZE LEPSI. tO CHYBA DOBRZE PRAWDA? NIE ZAMYKAJCIE SIE W SWOJE WLASNE UWIELBIENIE. SZKOLCIE SIE I BAWCIE DOBRZE;]
Ciało jest chórem, wokalistą jest Serce.
woyotus pisze:
najgorsze są 8 letnie dzieci, którym wydaje się, że są dorosłe ;>
pannaanna pisze:
woyotus pisze:najgorsze są 8 letnie dzieci, którym wydaje się, że są dorosłe ;>
i dorośli, dorównujący 8 letnim dzieciom 🙂
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
pannaanna pisze:woyotus pisze:najgorsze są 8 letnie dzieci, którym wydaje się, że są dorosłe ;>
i dorośli, dorównujący 8 letnim dzieciom 🙂
np ja 😃
w sumie jak tak czytam to wszystko to ...
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!