Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
gabina22 pisze:
mk1818 Nie chcialam urazić nikogo...słowa kieruję wyłącznie do tych,którzch bawi krytykowanie dla saego faktu ktytykowania.
A wogóle to czym się tu przejmować🙂 ? Tacy ludzie byli,są i będą.
A przeciez ten portal jest dla ludzi , którzy chcą, kochają śpiewać... a zaczyna sie tu robić jakieś mydło...konkurs talentów...
jak ktoś chce spiewać i to lubi to żadna krytyka nie powinna mu w tym przeszkodzić...
Nie rozumiem tylko satysfakcji jaką odnoszą ci złośliwi...lepiej sie przez to czyją czy morale im wzrasta...
tylko dajcie czasowi czas...
mk1818 pisze:
No właśnie piszesz czym tu się przejmować🙂 skoro to w jakiś sposób ma im pomóc no to tylko się cieszyć
🙂 mnie bardziej denerwują te osoby którym napiszesz szczerze że coś tam ci się nie podoba a one ,,wielkie gwiazdy" zaczynają gadać Ci chociażby o jakiś kompleksach
😉
LaGosiq
go74 pisze:
Tak czy inaczej zostal stworzony system ocen (1-6), prawdopodobnie po to, zeby ich uzywac i rejestrujac sie kazdy zdawal sobie sprawe, ze moze oceniac, ale tez bedzie oceniany...Nie wiem tylko dlaczego ocena ponizej 6 jest traktowana od razu jak policzek...?! nie badzmy tacy dumni...
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
<<''Break Me, Shake Me''>>
http://serduszko.prala.pl/gglagh,daria-d.html
wiktoria1111 pisze:
2 dziewczyny pod moim nagraniem napisały 6, a tojaaaa mi wsisała 1, i to mi zepsuło ocenę!Mam 4, a powinnam mieć 6!Mój nauczyciel od śpiewu, daje mi takie oceny, jakie są zapisane pod nagraniem!Dałam ją na czarną listę
pinupgirl pisze:
Co do szóstek to sama rzadko przyznaję , bo wątpię,żeby jakieś nagranie było lepsze od oryginału.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Lady Gaga w elektryzującym „Abracadabra”, klasyka hip-hopu „Gangsta’s Paradise” Coolio, refleksyjne „Po co wolność” Kultu i pełne pasji „Ti amo” Umberta Tozziego. Który wybierasz? ud83cudfb6ud83dudd25
Zobacz więcej