Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Bądźmy wierni idiotom gdyby nie oni,reszta nigdy nie osiągneła by sukcesu.;D
aalexz pisze:
no dobrze moze troche przesadzam no ale jak ktos mi pisze komentarz" Po co się za to bierzesz jak nie potrafisz śiewać ? ; //" to to nie jest opinia
ruda9130 pisze:
tak właściwie też takei komentarze wkurzają . no ale cóż poradzić ; ? 😕
aalexz pisze:
ruda9130 pisze:tak właściwie też takei komentarze wkurzają . no ale cóż poradzić ; ? 😕
mam takie wrazenie ze oni tak pisza bo chca obnizyc opinie i np.zazdroszcza
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
aalexz pisze:
ruda9130 pisze:tak właściwie też takei komentarze wkurzają . no ale cóż poradzić ; ? 😕mam takie wrazenie ze oni tak pisza bo chca obnizyc opinie i np.zazdroszcza
anilorak2 pisze:
aalexz pisze:ruda9130 pisze:tak właściwie też takei komentarze wkurzają . no ale cóż poradzić ; ? 😕
........lub mają rację?
aalexz pisze:
anilorak2 pisze:aalexz pisze:ruda9130 pisze:tak właściwie też takei komentarze wkurzają . no ale cóż poradzić ; ? 😕
........lub mają rację?
posluchaj moich nagran i napisz mi czy maja racje
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej