nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
kamciode mężczyzna, 34
Kuwejt
Nagrań: 1, Postów: 274
1 lutego 2011 o 02:07
Zgłoś do moderacji
Przeczytałem Coelho - mogę zarywać gimnazjalistki, przeczytałem Marqueza - licealistki są już moje, przeczytałem Cortazara - studentki leżą przede mną otworem.
Gdzieś to kiedyś słyszałem...
1 lutego 2011 o 14:54
Zgłoś do moderacji
HARLAN COBEN 😉
Nie mów nikomu
Niewinny
Jedyna szansa
Bez pożegnania
W głębi lasu
Bez skrupułów
Krótka piłka
Bez śladu
Obiecaj mi
Zaginiona
Ostatni szczegół
Najczarniejszy strach
Błękitna krew
Do pewnego czasu nie czytałem, ale kiedy znalazłem jedną ksiązkę Cobena przeczytałem już tyle ;] W niespełna rok.
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
ruda9130 kobieta, 26
Bwo
Nagrań: 6, Postów: 96
1 lutego 2011 o 15:58
Zgłoś do moderacji
wszystkie czessci zmierzchu.
Bądźmy wierni idiotom gdyby nie oni,reszta nigdy nie osiągneła by sukcesu.;D
halamadrid mężczyzna, 35
Warszawa
Nagrań: 5, Postów: 1308
2 lutego 2011 o 10:06
Zgłoś do moderacji
Ostatnio wpadł mi w rękę Linwood Barclay. Polecam dwie książki które czytałem. Za blisko domu oraz Bez śladu.
Nemo est casu bonus
5 lutego 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
Ostatnio czytałam książke z seri Gone cz.1 zniknęli cz.2 głód i jeszcze jest cz.3 Kłamstwa
Polecam książka jest gruba
cz.1 - 530str. http://www.empik.com/gone-znikneli-faza-i-niepokoj-grant-michael,prod12040117,ksiazka-p
cz.2 - 650str. http://www.empik.com/gone-znikneli-faza-druga-glod-grant-michael,
cz.3 - nie wiem ile ma stron bo nie czytałam, a nie ma podanej ilości stron http://www.empik.com/gone-znikneli-faza-trzecia-klamstwa-grant-michael,prod58630387,ksiazka-p
Serdecznie polecam ; )))
12 lutego 2011 o 10:47
Zgłoś do moderacji
Ostatnio bardzo mi się podobała "Wojna Polsko - Jaruzelska" Andrzeja Paczkowskiego. A w wakacje przeczytałem cegłę pt. "Powstanie '44" Normana Davisa. Obie polecam.
I'm flying
hanibal2500 mężczyzna, 30
Bełchatów
Nagrań: 4, Postów: 11
12 lutego 2011 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Oj ja tu nic w sumie takiego ciekawego nie polecę bo czytam książki psychologiczne ale:
Bruce Hood "Szósty Zmysł"
Nie ważna przeszłość i przyszłość.Żyjemy w wiecznej teraźniejszości.Więc po co zastanawiać się nad przyszłością: w każdej chwili możemy umrzeć.
20 lutego 2011 o 17:30
Zgłoś do moderacji
może Chłopiec w pasiastej piżamie - Boyne John z tego co pamiętam.. jejku, wiele książek czytałam wartych uwagi, że w tym momencie trudno przypomnieć sobie jakieś konkretne.. lubię twórczość Wojciecha Kuczoka, szczególnie 'Widmokrąg'..
pati102a kobieta, 24
Rzeszów
Nagrań: 1, Postów: 1
20 lutego 2011 o 17:39
Zgłoś do moderacji
tomek w krainie kangurów i jeszcze zeszyt w kratke
katt15 kobieta, 29
Częstochowa
Nagrań: 0, Postów: 218
22 marca 2011 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Jak ktoś ma ochotę na kryminał to przede wszystkim polecam książkę Dan'a Brown'a "Anioły i Demony"
Zresztą jak wszystkie jego autorstwa. Ja bynajmniej bardzo lubię jego książki bo są kontrastowe- nieprawdopodobne historie umieszczone w parze z faktami.
Polecam
🙂
Wystarczy spojrzeć w księżyc by poczuć miłość.
popysong kobieta, 28
Ostrów wielkopolski
Nagrań: 19, Postów: 181
sylwana kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 41
3 maja 2011 o 13:20
Zgłoś do moderacji
Stephen King wymiata jeśli chcesz się trochę pobać ;]
anioł smutku zawsze przynosi cierpienie...i oto jestem...
3 maja 2011 o 13:23
Zgłoś do moderacji
"Klątwa Miliardera i Tajemniczy Diament" , "Dynastia Miziołków" , "Mikołajek" ale to kto jak lubi
🙂
;)powodzenia w słuchaniu ;P