Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
Bo sie trzeba do roboty wziac, a nie siedziec na dupie i plakac ze jest zle.
This is something more.
kaspo pisze:
Bo sie trzeba do roboty wziac, a nie siedziec na dupie i plakac ze jest zle.
mati8899 pisze:
kaspo pisze:Bo sie trzeba do roboty wziac, a nie siedziec na dupie i plakac ze jest zle.
wielki mi einstein czlowiek szuka roboty jak juz znajdzie to gówno mu placa za przeproszeniem!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Ja zaczalem 2,5 roku temu od najnizszej placy w moim sektorze, teraz zarabiam ponad 2x wiecej.
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
mati8899 pisze:
komorowski ludzie tu bedzie bida na sto dwa czlowiek ciuje ciuje na swoj dom tu nagle powodz i nici z obiecanek ! koniec z tym nie ma już polski dobrej bo jej nigdy nie bylo! to koniec polskiej demokracji! polskiego panstwa teraz beda sie tak drozyly sklepy ze koszmar, niedlugo w reklamach beda mowic biedronka codziennie wysokie ceny! ja wam dam albo lidl jest drogi! ja wam dam wyjezdzam do mongolii tam jest lepiej!
kierowcatira pisze:
człowieku ty żyjesz w jakimś ciemnogrodzie
mati8899 pisze:
komorowski ludzie tu bedzie bida na sto dwa czlowiek ciuje ciuje na swoj dom tu nagle powodz i nici z obiecanek ! koniec z tym nie ma już polski dobrej bo jej nigdy nie bylo! to koniec polskiej demokracji! polskiego panstwa teraz beda sie tak drozyly sklepy ze koszmar, niedlugo w reklamach beda mowic biedronka codziennie wysokie ceny! ja wam dam albo lidl jest drogi! ja wam dam wyjezdzam do mongolii tam jest lepiej!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej