Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wiktorialoskot pisze:
mati8899 pisze:komorowski ludzie tu bedzie bida na sto dwa czlowiek ciuje ciuje na swoj dom tu nagle powodz i nici z obiecanek ! koniec z tym nie ma już polski dobrej bo jej nigdy nie bylo! to koniec polskiej demokracji! polskiego panstwa teraz beda sie tak drozyly sklepy ze koszmar, niedlugo w reklamach beda mowic biedronka codziennie wysokie ceny! ja wam dam albo lidl jest drogi! ja wam dam wyjezdzam do mongolii tam jest lepiej!
Popieram w 100% ! Szkoda, że ja nie mogłam głosować ;C
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
[...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
[...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
filipzkonopi pisze:
Ludziska, nie chce was martwić ale jak mieliśmy gówno ze starym prezydentem tak będziemy mieli te same gówno z nowym.
Tak było, jest i będzie😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mati8899 pisze:
ale [przecież jak te PO będzie rządzić to będzie gorzej, za czasów PIS było lepiej
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
mati8899 pisze:ale [przecież jak te PO będzie rządzić to będzie gorzej, za czasów PIS było lepiej
konkrety, a nie puste słowa 🙂
robertas19 pisze:
Pytanie do sympatyków J. Kaczyńskiego.
Dlaczego Europa i Świat odetchnęły z ulgą po wyborze na urząd Prezydenta RP B. Komorowskiego
Chce od Was konkretów (pozytywnych i negatywnych🙂
robertas19 pisze:
Pytanie do sympatyków J. Kaczyńskiego.Dlaczego Europa i Świat odetchnęły z ulgą po wyborze na urząd Prezydenta RP B. KomorowskiegoChce od Was konkretów (pozytywnych i negatywnych🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej