Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Eeee tam. Waldek odniósł porażkę. 😃
Nie dziwcie się dzieci. Ten wynik był już wiadomy jakiś czas temu. Wszystko przez to, że wieeeelu ludzi ulega manipulacjom, myśląc jednocześnie, że jest to ich własne zdanie... trochę to smutne. 🙂
A największy manipulant to Pan Komorowski... gdy wręczył mi ulotkę, wykluczyłem go z grona swoich kandydatów. 😃
A ty czy już masz własnego facebooka na facebooku? ;>
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
monika199017 pisze:
bocin pisze:Eeee tam. Waldek odniósł porażkę. 😃
Nie dziwcie się dzieci. Ten wynik był już wiadomy jakiś czas temu. Wszystko przez to, że wieeeelu ludzi ulega manipulacjom, myśląc jednocześnie, że jest to ich własne zdanie... trochę to smutne. 🙂
A największy manipulant to Pan Komorowski... gdy wręczył mi ulotkę, wykluczyłem go z grona swoich kandydatów. 😃
Zgadzam się z tobą bocin.Pan hrabia jest tak obłudny i fałszywy do granic wytrzymałości że jak widzę w prasie lub na bilbordach jego twarz to mnie to razi.Pozatym strasznie jest łakomy władzy i pieniędzy a dobro ludzi ani trochę go nie obchodzi i teraz gdy zostało kandydatów ja wybieram pana Kaczyńskiego bo on przynajmniej trochę przejmuje się losem bieiejszych Polaków.. 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
weź przestań się wydurniać!Ty ciągle z tym piwem!Próbujesz się do Ferdka upodobnić!A nim nie jesteś!
wiktoria1111 pisze:
A po co ci ta wiadomość, skąd wiem starolacie?Wiem i tyle
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej