robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
20 czerwca 2010 o 20:01
Zgłoś do moderacji
hahaha, kurde Napieralski nie przeszedł do II tury........... ale niczego innego się nie spodziewałem....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
20 czerwca 2010 o 20:03
Zgłoś do moderacji
zeby sie tylko nie powtorzyla historia sprzed 5 lat
😐
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:05
Zgłoś do moderacji
no właśnie, ale też głowa państwa i rząd z jednej partii też nie jest za dobrze, ja się przyznam, że jestem teraz w kropce i nie wiem na kogo zagłosuję w lipcu
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
20 czerwca 2010 o 20:12
Zgłoś do moderacji
jak bedzie zle, to sie zmieni rzad za niedlugo. A tak to bedzie klotnia wszystkich ze wszystkimi, tak jak ostatnio
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:16
Zgłoś do moderacji
No właśnie, ale tak i tak ta era PO i PiS się ciągnie już od 5 lat........
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
20 czerwca 2010 o 20:18
Zgłoś do moderacji
bo pis zrobil burdel starym ludziom w glowie, a reszta zeby nie dopuszczac ich do wladzy glosuje na partie, ktora jako jedyna jest w stanie sie jej przeciwstawic. Poprostu jest koniecznosc wyboru mniejszego zla. Historia lubi sie powtarzac niestety..
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:21
Zgłoś do moderacji
Nom, ale na parlamentarnych już ani na PiS, ani na PO nie zagłosuje .............
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
20 czerwca 2010 o 20:27
Zgłoś do moderacji
Niestety prawda jest taka, ze normalnie bedzie za 20-30 lat, jak wymrze stare pokolenia. Wtedy u glosu beda ludzie wychowani za kapitalizmu, w normalnych warunkach, ktorym nic nigdy nie kazano. A do tego czasu... coz, jestesmy skazani na balagan
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:28
Zgłoś do moderacji
Ale przyznam się, że kiedy dowiedziałem się, że Napieralski nie przeszedł to kilka łez w oku miałem
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:29
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Niestety prawda jest taka, ze normalnie bedzie za 20-30 lat, jak wymrze stare pokolenia. Wtedy u glosu beda ludzie wychowani za kapitalizmu, w normalnych warunkach, ktorym nic nigdy nie kazano. A do tego czasu... coz, jestesmy skazani na balagan 🙂
Amen
😃
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
20 czerwca 2010 o 20:29
Zgłoś do moderacji
Widze Robi, ze jestes idealista. Ja niestety realista. Przeciez bylo wiadomo, ze nie przejdzie
🙂
W tym kraju, jest za duzo mlotow, glosujacych trumna
🙂
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
20 czerwca 2010 o 20:32
Zgłoś do moderacji
kurde mol Lepper nie doszedł jakie tu usprawiedliwienie? tylko 1,2 proc.........
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:35
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Widze Robi, ze jestes idealista. Ja niestety realista. Przeciez bylo wiadomo, ze nie przejdzie 🙂
W tym kraju, jest za duzo mlotow, glosujacych trumna 🙂
Chciałem na początku na Leppera zagłosować, ale wczoraj sobie to jeszcze raz przemyślałem i zmieniłem zdanie na G.N., gdyż zaczął wzbudzać swoją osobą jak dla mnie zaufaniem
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
20 czerwca 2010 o 20:45
Zgłoś do moderacji
Ludziom klapki na oczy zostały założone....................