Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Super DJ 80
milusia547 pisze:
Słuchajcie!
Tylko Pan Bóg wie takie rzeczy, oraz papież. Ja takze bardzo boję się ,,końca świata'' , który był 10000_500_100_900_
(milion_pięćset_sto_dziewięćset) zapowiadany i nic. Ja nie umiem siebie przekonać , ze tego konca świata nie będzie... , ale nie potrafię ;(
Chociaż z drugiej strony spróbuje xd
A jak wspomniała ( na samej górze ) Tylko Pan Bóg i Papierz , to wie😃d
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
A ty czy już masz własnego facebooka na facebooku? ;>
ragazzo occhi cielo.
strelauiczarny pisze:
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! właśnie sie dowiedziałem. to musi być prawda!!! azteccy szamani musieli miec rację. jak na swoje czasy mieli rozwiniętą technologie tak ze w porównaniu np do nas to jesteśmy daleko za murzynami. a to wszystko, co udowodniono naukowo, dzieki kontaktowi jaki zawarli z istotami pochodzenia pozaziemskiego co rowinież opisywane jest w wielu artykułach naukowych na całym świecie i co potwierdza NASA... W związku z powyższym mam zamiar sprzedać swoje mieszkanie rower i auto i jedną nerkę i przez najbliższe 2 lata zycia ktore mi pozostaly spełnic wszystkie realne marzenia jakie chodzą mi po głowie. pieniądze i tak juz po grudniu nie beda mi potrzebne🙁((
Ale moze tak bedzie lepiej...🙁((((((((((((((((((((((((((((
anja.<3
nie.! jak moja prababcia była mała, to miał być koniec świata w 1913 , a nie było.! bez przesady ! ludzie.! ahaha xDDstrelauiczarny pisze:
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! właśnie sie dowiedziałem. to musi być prawda!!! azteccy szamani musieli miec rację. jak na swoje czasy mieli rozwiniętą technologie tak ze w porównaniu np do nas to jesteśmy daleko za murzynami. a to wszystko, co udowodniono naukowo, dzieki kontaktowi jaki zawarli z istotami pochodzenia pozaziemskiego co rowinież opisywane jest w wielu artykułach naukowych na całym świecie i co potwierdza NASA... W związku z powyższym mam zamiar sprzedać swoje mieszkanie rower i auto i jedną nerkę i przez najbliższe 2 lata zycia ktore mi pozostaly spełnic wszystkie realne marzenia jakie chodzą mi po głowie. pieniądze i tak juz po grudniu nie beda mi potrzebne🙁((
Ale moze tak bedzie lepiej...🙁((((((((((((((((((((((((((((
anja.<3
ragazzo occhi cielo.
lola313 pisze:
Ja słyszałam, że w listopadzie ma być III Wojna Światowa. ^.^
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej