wojti31 mężczyzna
Warszawa

Nagrań: 0, Postów: 61
2 lipca 2010 o 11:03
Zgłoś do moderacji
Adelia, Adelia 🙂 myślimy myślimy 😃 szczerze to znudził mi się temat końca świata 😃 może ktoś wymyśli jakis początek świata nie wiem np, na Księżycu lub na Marsie 😃
maciejek14l mężczyzna, 29
Bydgoszcz

Nagrań: 0, Postów: 9
3 lipca 2010 o 13:40
Zgłoś do moderacji
Koniec świata miał być 31(?) stycznia 1999 roku, miał pojawić się wielki znak krzyża (chyba) i w ogóle ufo miało nas odwiedzić i mieliśmy niedożyć 2000 roku...
Miał być też 6 czerwca 2006 roku (06.06.2006 czyli 666 😊)
Bzdury. Zapraszam was do mnie 22 grudnia 2012 roku, pooglądamy jakieś seriale 😃
Jak będę sławny, nie będę gwiazdorzył... Chcę pokazać światu, że nawet ludzie, którzy nie mają żadnych znajomości i nie są bogaci mają szansę stać się sławni...
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
3 lipca 2010 o 14:44
Zgłoś do moderacji
Boze co za bzdury.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
3 lipca 2010 o 17:50
Zgłoś do moderacji
Ja tam w te końce świata nie wierzę
😃
Ale fajnie by było mieszkać w takiej miejscowości xD
-Gdzie mieszkasz?
-Na 'końcu świata' i jeden krok dalej
😃
This is something more.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
9 lipca 2010 o 21:23
Zgłoś do moderacji
HAARP – strzeż się...
HAARP to specjalny zespół urządzeń ulokowany na terenie wojskowym, 400 km na północ od Anchorage (Alaska). Tworzy go w przeważającej części tundra anten, które pełnią funkcje emisyjne. System ten został stworzony przez amerykańskie wojsko. Oficjalne informacje głoszą, że zespół tych urządzeń używany jest do poprawienia funkcjonowania jonosfery i magnetosfery naszej planety w celu usprawnienia komunikacji urządzeń wojskowych (więcej na temat systemu HAARP przeczytasz tutaj).
Podobny system zwany Sura istnieje także na terytorium Rosji. Znajduje się on w środkowej części kraju, w strzeżonym i tajnym miejscu, ok. 150 kilometrów od miasta Niżny Nowogród. Właścicielem tego terenu jest rosyjski Instytut Badań Radiofizycznych.
Naukowcy pracujący dla systemu Sura twierdzą, że nie mogą wywoływać huraganów, chociażby takiego jak Katrina. Przyznają jednak z uśmiechem, że są prowadzone badania z zakresu zachowania jonosfery i magnetosfery podczas katastrof naturalnych.
To nie jest post o rzekomym końcu, zbaczam trochę z tematu
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
10 lipca 2010 o 01:51
Zgłoś do moderacji
Nie bendzie ńczego, nie bendzie kradziejstwa, nie bendzie złodziejstwa, nie bendzie ńczego.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe

Nagrań: 137, Postów: 90
10 lipca 2010 o 01:59
Zgłoś do moderacji
Koniec świata przyjdzie indywidualnie po każdego z nas .. i każdy się doczeka..
😃DD
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
10 lipca 2010 o 10:06
Zgłoś do moderacji
lola313 pisze:
Właśnie zabiłam komara ;((. Ha, należało mu się.!
A co ja miałam.? Nudzi mi się. Może coś jeszcze ciekawszego.??
😊
Hm... coś ciekawszego, to radziłbym mediom zainteresować się trasą kolejową
Berlin - Kostrzyn - Piła - Krzyż - Bydgoszcz - Tczew -Gdańsk
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mateusz333 mężczyzna, 31
Sosnowiec

Nagrań: 0, Postów: 536
17 lipca 2010 o 21:23
Zgłoś do moderacji
ja tez uważam że to głópoty z tym końcem swiata, a nawet jakby miał byc, to się nieboje, najwyżej wszyscy zginiemy
Mateusz