Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mateusz333 pisze:
ja tez uważam że to głópoty z tym końcem swiata, a nawet jakby miał byc, to się nieboje, najwyżej wszyscy zginiemy
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
soyn1994 pisze:
też nie tez przecinek przed "że" głupoty nie głópoty !!😕 świata nie swiata być nie byc ;] nieboję !! - masakra nie z czasownikami piszemy osobno ;] .... - dziękuję za uwagę ;]
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
MaTeoS
mateo777 pisze:
będzie, może nawet wcześniej, nie widzicie co się dzieje? ropa wycieka nawet nie mogą tego opanowac, a podobno cisnienie jakie tam jest ma jeszcze bardziej poszerzyć ten cały otwór i juz nie bedzie żadnego sposobu na zatamowanie...
ja się nie zdziwię jak na Bałtyk dotrze ta ropa
i zreszta tu nie tylko o tą rope chodzi...
Edytowano 24 lipca 2010 o 00:02.
MaTeoS
mateo777 pisze:
biedactwo, jemu jest przykro
Edytowano 24 lipca 2010 o 00:23.
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
agak pisze:
nie macie gdzie gawędzisz? inne forum jest od tego...albo priv🙂
MaTeoS
...
mateo777 pisze:
nie wyraziłeś swojego zdania tylko skomentowałeś moje, nawet nie zrozumiałeś tematu, chyba komputer zrobił swoje z twoim móżdżkiem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej