Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
holder1111 pisze:
Jak myślicie czy koniec świata naprawde nastapi 21 grudnia 2012 roku godz 11;11 ?
Jak bym tak nie chciał ! Przeciez koniec świata jest za milion lat
Wasze odpowiedzi na temat końca swiata czy w ogóle nastapi w 2012 roku?
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
holder1111 pisze:
Jak myślicie czy koniec świata naprawde nastapi 21 grudnia 2012 roku godz 11;11 ?
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
...
![]()
wiktoria1111 pisze:
holder1111 pisze:Jak myślicie czy koniec świata naprawde nastapi 21 grudnia 2012 roku godz 11;11 ?
Koniec świata, mówili, że ma nastąpić w 2005 roku. Ja nie wierzę w te wymysły. Skąd to wziąłeś? Z magazynu dla psychofanów końca świata? Weźcie nie zaśmiecajcie tego forum takimi bzdurami! Koniec świata nastąpi wtedy, kiedy wytną wszystkie drzewa. Wtedy nie będzie tlenu i wszystkie żywe organizmy wyginą. Albo kiedy jądro ziemi nie wytrzyma, to wtedy cała ziemia eksploduje. Albo powstanie na ziemi za dużo wulkanów i wszystkie wystrzelą, to wtedy będzie koniec świata. To są moje przypuszczenia. Jest jeszcze jedno wyjście. Chemia zrobi coś z naszym światem. Na razie się zastanawiam się co może ta chemia nam zrobić. Najpierw się zastanówcie, zanim zaczniecie jakieś tematy pisać.
...
![]()
lola313 pisze:
No spoko- to chodź tu, a cie przytule.D
Co do tego końca świata... Nie zastanawiam się nad tym.Niby wszystko sie stać może, ale mnie to nie rusza.
Po prrrrostu nikt nie wie co się stanie.
Nawet hdyby byl koniec swiata to nikt raczej temu nie zapobiegnie.d Ja tam sie nie przejmuje.
**
strelauiczarny pisze:
ktoś musi wiedzieć co się stanie...jak nikt nie wiem to dążenie do czegokolwiek nie ma sensu
bo wszystko jest nieobliczalne i niemozliwe do przewidzenia...
i nagle znowu wszystko traci sens
/.....
...
![]()
lola313 pisze:
strelauiczarny pisze:
No dobra... Ktoś musi wiedzieć.? Ale kto.?? Bóg.??? To trza się go dopytać. ;]] Ale jak- to nie wiem.
I wszystko ma jakiś sens.Nawet jak jest bez sensu
![]()
*Jestem jak wulkan... Wybucham bez ostrzeżeń.
*Jestem jak Szampan... Uderzam do głowy.
*Jestem jak Heroina... Tylko dla odważnych.
*Jestem po prostu sobą...
miluśkaxd
ragazzo occhi cielo.
*Jestem jak wulkan... Wybucham bez ostrzeżeń.
*Jestem jak Szampan... Uderzam do głowy.
*Jestem jak Heroina... Tylko dla odważnych.
*Jestem po prostu sobą...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej