Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P
.
blondi pisze:
filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P
...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?
blondi pisze:
filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?
filipzkonopi pisze:
blondi pisze:filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?
Ustalmy jedną podstawowa sprawe, ja nie wierze w:
przepowiednie , wrózby, przewidzenia i inne podobne zjawiska. Jak bedzie to bedzie , jak nie ma to nie ma i tyle. Ja sie tym wogle nei przejmuje nie biore do siebie takich przepowiedni. Godze sie z tym czym obecnie zyje.
nieudana pisze:
blondi pisze:filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?Ludzie no uspokójcie się...Też macie temat do rozmowy..Moge się pobawić w proroka i powiedzieć Wam kiedy będzie koniec świata..😃
.
blondi pisze:
nieudana pisze:blondi pisze:filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?Ludzie no uspokójcie się...Też macie temat do rozmowy..Moge się pobawić w proroka i powiedzieć Wam kiedy będzie koniec świata..😃
nieudana..
nie musisz, kto dawno temu pobawil sie za Ciebie;-D
nieudana pisze:
filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipzkonopi pisze:blondi pisze:filipiezkonopi !!!...NIE WIESZ CO MÓWISZ CHYBA...Ja zawsze jestem swiadomy tego co mowie;P...taaak?a czy słyszales o ARMAGEDONIE?Ustalmy jedną podstawowa sprawe, ja nie wierze w😛rzepowiednie , wrózby, przewidzenia i inne podobne zjawiska. Jak bedzie to bedzie , jak nie ma to nie ma i tyle. Ja sie tym wogle nei przejmuje nie biore do siebie takich przepowiedni. Godze sie z tym czym obecnie zyje.Oooo! B R A W O!
.
...
magdastea125 pisze:
Martiwin - co znaczy normalny a nienormalny ?? jestes w stanie pokazać palcem (choć tak nieładnie ) w pełni normalną osobę ?🙂))
ja moge powiedziec... Martiwin jest normalna a Ty nie😃
😛
😘 chyba wystarczający przykład ??
😛P
...
magdastea125 pisze:
heheeh... ooojjjj... to jak?? czy Ty wymagasz fizycznych swiadkow i dowodo tego co mowie??😛
holder1111 pisze:
Jak myślicie czy koniec świata naprawde nastapi 21 grudnia 2012 roku godz 11;11 ?
Jak bym tak nie chciał ! Przeciez koniec świata jest za milion lat
Wasze odpowiedzi na temat końca swiata czy w ogóle nastapi w 2012 roku?
...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej